IJM

Steun Pernix bij de Grote Clubactie

Steun Pernix bij de Grote Clubactie

Zaterdag 21 september gaat de Grote Clubactie van start. Ook dit jaar gaat Pernix weer meedoen!. Vorig jaar was dit een groot succes. En ook nu willen we weer zoveel mogelijk geld ophalen om extra materialen te kopen.

Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook een prijzen winnen.

Pernix spaart voor …

Dit jaar zamelen we geld in voor:  

  • Diverse trainingsmaterialen: ballen, korven, palen etc.
  • Een nieuw speeltoestel.

Grote clubactieWat is de bedoeling?

Het doel is om zo veel mogelijk loten te verkopen. Alle kinderen van Pernix kunnen loten verkopen aan familie, vrienden en buren. Het verkopen van loten kan eenvoudig met je persoonlijke verkoopkaart of via de mail of app. We hopen natuurlijk dat alle kinderen heel veel loten gaan verkopen.

Verkoopkaarten

Jeugdleden t/m de B krijgen de komende week van hun trainer een verkoopkaart met QR code van de Grote Clubactie mee. Vanaf zaterdag 21 september kan je starten met verkopen, via de QR-code op de kaart. Op de verkoopkaart staat een sticker met de naam van de speler en een QR-code die naar de persoonlijke pagina van ieder jeugdlid verwijst.

Online verkoopmethode

Op 21 september ontvangen de jeugdleden ook allemaal vanuit de Grote Clubactie een mail met een link naar je persoonlijke verkooppagina. De link van je persoonlijke pagina kun je gebruiken om per mail of app door te sturen naar bijvoorbeeld familie, vrienden, bekenden met de vraag of ze loten van je willen kopen. Hierbij komen de verkochte loten direct op jouw naam te staan en kunnen we precies zien hoeveel loten je al verkocht hebt. Op de persoonlijke pagina kun je ook je eigen score bijhouden. Hartstikke gaaf.

Einde verkoop

Je hebt tot en met 4 november de gelegenheid om loten te verkopen. Om 23.59 uur sluit de Grote Clubactie de verkooppagina’s. Vanaf dat moment kan je dus ook niet meer via de QR code loten verkopen.

Beloning voor de verkopers

Help het doel van Pernix te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

  • Bij 25 of meer verkochte loten ontvang je een medaille van de Grote Clubactie.
  • Weet je 20 loten te verkopen, dan ontvang je van Pernix een cadeau bon van €5,-; bij 35 loten, een cadeaubon van € 10,-; bij 50 loten een bon van € 15,- en bij 65 loten een bon van € 20,-
  • De 3 beste lotenverkopers van Pernix kunnen rekenen op een extra prijs!

Superloten en de trekking

Ook dit jaar zijn er weer superloten te koop. Een Superlot kun je bijvoorbeeld  aan een senioren team verkopen.. Uit alle verkochte Superloten worden 2 winnaars getrokken en reikt de Grote Clubactie vier prijzen uit:

  • Hoofdprijs: €5.000 voor de vereniging én €5.000 voor de koper van dit Superlot.
  • Tweede prijs: €2.000 Adidas Teamwear clubtegoed voor de vereniging én €2.000 voor de koper van dit Superlot.

Een extra reden om tijdens de actie ook Superloten te verkopen!

De trekking van de Grote Clubactie is op 19 november 2024.

Laten we er samen voor gaan! Pernix, Pernix zij aan zij. Pernix, Pernix dat zijn wij.

Schiet ons bij vragen even aan.

Petra van den Brom en Evelien Ruiter

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.