Houweling

Contract Elmer Coevert verlengd

Elmer Coevert is ook volgend jaar trainer en coach van Pernix 1. Na evaluatie met Elmer, de spelers en overige staf is deze week het contract met hem verlengd. ,,Daar zijn we erg blij mee’’, zegt Jeroen Wayenberg, voorzitter van de TC. ,,Momenteel staat Pernix er goed voor, zowel op het veld als in de zaal. Daarnaast is Elmer ook gewoon een fijn iemand om mee samen te werken.”

Pernix 1 staat op dit moment bovenaan in de overgangsklasse in de zaal. Met nog vier wedstrijden te gaan is de voorsprong op nummer 2 Sporting Delta drie punten. Ook het tweede gaat momenteel aan kop in de reserve overgangsklasse. Op het veld staat het eerste ook bovenaan de ranglijst van de overgangsklasse. Jeroen: ,,Met Elmer willen we ook komend seizoen, waarin Pernix 100 jaar bestaat, doorbouwen aan een goede ploeg. We hebben er vertrouwen in dat dat met Elmer zeker gaat lukken.”

De TC is momenteel hard op zoek naar een trainer/coach voor Pernix 2 voor komend seizoen.

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg