IJM

Contract Elmer Coevert verlengd

Contract Elmer Coevert verlengd

Elmer Coevert is ook volgend jaar trainer en coach van Pernix 1. Na evaluatie met Elmer, de spelers en overige staf is deze week het contract met hem verlengd. ,,Daar zijn we erg blij mee’’, zegt Jeroen Wayenberg, voorzitter van de TC. ,,Momenteel staat Pernix er goed voor, zowel op het veld als in de zaal. Daarnaast is Elmer ook gewoon een fijn iemand om mee samen te werken.”

Pernix 1 staat op dit moment bovenaan in de overgangsklasse in de zaal. Met nog vier wedstrijden te gaan is de voorsprong op nummer 2 Sporting Delta drie punten. Ook het tweede gaat momenteel aan kop in de reserve overgangsklasse. Op het veld staat het eerste ook bovenaan de ranglijst van de overgangsklasse. Jeroen: ,,Met Elmer willen we ook komend seizoen, waarin Pernix 100 jaar bestaat, doorbouwen aan een goede ploeg. We hebben er vertrouwen in dat dat met Elmer zeker gaat lukken.”

De TC is momenteel hard op zoek naar een trainer/coach voor Pernix 2 voor komend seizoen.

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.