Share on facebook

Contract Elmer Coevert verlengd

Elmer Coevert is ook volgend jaar trainer en coach van Pernix 1. Na evaluatie met Elmer, de spelers en overige staf is deze week het contract met hem verlengd. ,,Daar zijn we erg blij mee’’, zegt Jeroen Wayenberg, voorzitter van de TC. ,,Momenteel staat Pernix er goed voor, zowel op het veld als in de zaal. Daarnaast is Elmer ook gewoon een fijn iemand om mee samen te werken.”

Pernix 1 staat op dit moment bovenaan in de overgangsklasse in de zaal. Met nog vier wedstrijden te gaan is de voorsprong op nummer 2 Sporting Delta drie punten. Ook het tweede gaat momenteel aan kop in de reserve overgangsklasse. Op het veld staat het eerste ook bovenaan de ranglijst van de overgangsklasse. Jeroen: ,,Met Elmer willen we ook komend seizoen, waarin Pernix 100 jaar bestaat, doorbouwen aan een goede ploeg. We hebben er vertrouwen in dat dat met Elmer zeker gaat lukken.”

De TC is momenteel hard op zoek naar een trainer/coach voor Pernix 2 voor komend seizoen.

Overig nieuws

Trainingsrooster vanaf 25 mei 2020

Beste Pernixers, We zijn nu een paar weken onderweg met 1x trainen per week ‘corona-stijl’. Over het algemeen zijn we zeer tevreden met hoe dat

WELKOM BIJ PERNIX