IJM

Jublieumprogramma deels bekend

Jublieumprogramma deels bekend

Beste Pernixer,

In verband met de ontwikkelingen rond het Corona virus is het niet aannemelijk dat 18 april het startschot gegeven kan worden. Het zou kunnen dat de start aan het einde van dit seizoen kan plaatsvinden, maar het kan ook nog later zijn. Wij zullen u via de site op de hoogte houden van de aanpassingen die op het programma gemaakt gaan worden.

Het is bijna tijd voor feest! Op 11 mei 2021 bestaat onze mooie club namelijk 100 jaar. Dat zijn 100 jaar jongens en meiden in één team, 100 jaar het mooie geluid van doelpunten door de rieten korf of de gele plastic mand en 100 jaar naast sportieve prestaties een heleboel gezelligheid en plezier met elkaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden. We lichten alvast een tipje van de sluier op van alle activiteiten, zodat je alvast ruimte in je agenda kunt maken:

  • Op zaterdag 18 april 2020 geven we op spectaculaire wijze het symbolische startschot van het jubileumjaar.
  • Op 5 september 2020 start ons jubileum korfbalseizoen met voor jeugd, senioren, oud-leden, sponsors en ouders verschillende activiteiten.

Het hoogtepunt van het jubileumjaar is een waar 3 daags Eeuwig Pernix Spektakel op 13, 14 en 15 mei 2021! Daarnaast zullen er op verschillende momenten gedurende het jubileumjaar gave activiteiten georganiseerd worden. In de bijlage vind je een groot deel van het programma, net als op 100jaar.pernix.nl

Wij hebben er nu al heel veel zin in!

De Pernix 100 jaar Jubileum Commissie

Tom van Alphen (voorzitter), Alice Tieleman, Madelon Breedveld, Wendeline Heijl – van Santen, Lotte Zonderop, Saskia Hassefras, Trea Streefland en Pieter de Frel

Contactgegevens van de commissieleden te verkrijgen via jubileum@pernix.nl.

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.