IJM

Nieuwsbrief 9 maart 202

Nieuwsbrief 9 maart 202

Kampioenswedstrijd Pernix 1 14 maart

Aanstaande zaterdag 14 maart kan Pernix 1 in de uitwedstrijd tegen KCR kampioen worden! Het eerste heeft aan een gelijkspel genoeg om de titel in de overgangsklasse te behalen. Natuurlijk willen we dat zoveel mogelijk Pernixers naar Ridderkerk komen om het eerste aan te moedigen. Daarom worden bussen geregeld om de supporters naar KCR te brengen. Meerijden is gratis, maar opgeven is wel noodzakelijk. Dit kan tot en met morgen: dinsdag 10 maart bij heijlvansanten@gmail.com!

De bus vertrekt om 17.30 bij Pernix (dus niet bij de Zijlhal!). De wedstrijd KCR 1- Pernix 1 begint om 20.00 uur. Het tweede speelt om 18.30 tegen KCR 2 en doet bij winst ook heel goede zaken voor een eventueel kampioenschap. Als Pernix 1 kampioen wordt, is er bij terugkomst bij de kantine feest.

Voor wie liever op eigen gelegenheid naar KCR wil: het adres van de hal is: Kastanjelaan 38 in Ridderkerk.

D’tjes opgelet!

Zit jij in de D1, D2, D3 of D4? En wil je graag tijdens de laatste thuiswedstrijd op 21 maart van Pernix mee oplopen met de spelers voorafgaand aan de wedstrijd? Voorspel dan de uitslag van de kampioenswedstrijd van Pernix aanstaande zaterdag tegen KCR. De negen D’tjes met de voorspelling die het dichtst bij de uitslag zit mogen samen met een vriendje of vriendinnetje oplopen. Mail jouw voorspelling uiterlijk zaterdag 14 maart 20.00 uur naar jac@pernix.nl.

NB: de wedstrijd op 21 maart tegen SDO begint om 18.10 uur.

Nieuwe Pernixkleding

Volgend seizoen krijgt Pernix nieuwe kleding, zowel wedstrijdshirts als alle andere clubkleding en – tassen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp. Zodra er meer nieuws is over de kleding, vermelden wij dat uiteraard. De komst van de nieuwe kleding betekent dat er geen nieuwe kleding van de huidige lijn meer wordt besteld. Wel is er nog een voorraad van een aantal kledingstukken. Het is mogelijk om deze met korting te bestellen. Heb je interesse? Stuur dan even een mail naar Annemieke van Duivenboden via communicatie@pernix.nl. In de komende nieuwsbrief zullen we melden wat we precies allemaal nog op voorraad hebben.

Gezocht: video en foto’s van Pernix uit het verleden

Voor het jubileum zijn we op zoek naar beelden, zowel foto’s als video, uit het roemrijke verleden van onze club. Oude foto’s en video’s van kampen, uitjes, kampioenschappen, wedstrijden of activiteiten: alles is welkom! Stuur ze voor 31 maar naar heijlvansanten@gmail.com.

Nieuwe vaatwasser

Eindelijk hebben we in de kantine een nieuwe vaatwasser! Afgelopen week is hij geïnstalleerd. Dat betekent dat het draaien van een bardienst nu nog leuker wordt. Je hoeft immers niet meer zelf af te wassen 😊. We zoeken ook voor de tweede helft van het veldseizoen weer veel mensen die een bardienst willen draaien. Denk je nu: dat wil ik graag doen. Daar maak je ons en de hele vereniging hartstikke blij mee. Neem contact op via clubhuiszaken@pernix.nl. Alvast heel hartelijk bedankt!

Overig nieuws

Vacature Bestuurslid Jeugdzaken

Vacature bestuurslid Jeugdzaken Veel jeugd maakt een vereniging levendig en toekomstbestendig! Hoe zorgen we dat onze jeugd groeit zowel in aantallen, plezier en in niveau? Heb

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.