IJM

Alle wedstrijden, trainingen en activiteiten tot en met 31 maart afgelast

Alle wedstrijden, trainingen en activiteiten tot en met 31 maart afgelast

Vanwege het coronavirus heeft het KNKV, net als andere sportbonden, besloten om alle wedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseren KNKV en NOC*NSF verenigingen om alle trainingen en bijeenkomsten tot die datum niet door te laten gaan. Als Pernix volgen wij dit advies natuurlijk op. Dat betekent dat alle trainingen en activiteiten, dus ook het eindfeest van 21 maart in de Zijlhal, niet doorgaan. 

Het bestuur komt zaterdag bij elkaar om over de gevolgen van deze maatregelen te spreken. Meer details volgen daarna. 

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.