Houweling

Update Corona virus

Beste leden, ouders en verzorgers,

Het KNKV heeft in navolging van het kabinet extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Ook het bestuur van Pernix heeft extra overlegd. Wij brengen jullie graag op de hoogte van de diverse (nieuwe) maatregelen:

Wedstrijdkorfbal zaal (Pernix 1, 2, 3, 4, 5, A1, B1, C1, D1):

Alle nog geplande wedstrijden worden afgelast. Over de afwikkeling van de wedstrijdsport in de zaal (kampioenen, promotie/degradatie) neemt het KNKV aanstaande vrijdag een besluit. Wij zullen jullie uiteraard daarna op de hoogte brengen.

Breedtesport zaal (alle overige teams)

Alle nog geplande wedstrijden worden afgelast, ook die van na 6 april. De bond heeft besloten om de competitie als niet gespeeld te beschouwen en daarom geen kampioenen aan te wijzen. Als Pernix vinden wij dat alle inspanningen die onze teams hebben gedaan, mogen worden beloond. Daarom zullen wij de teams die op dit moment bovenaan staan, beschouwen als kampioen. Wij zullen ze op een later moment, als dat weer mag, huldigen. Dit geldt voor de D2, E3 en F3 . Van harte gefeliciteerd!

Voor de indelingen voor de zaalcompetitie 2020/2021 zijn de gevolgen minimaal, omdat het breedtekorfbal al enige jaren op basis van sterkte wordt ingedeeld.

Veldcompetitie

Het KNKV heeft besloten alle duels in de (voorjaars-)veldcompetitie tot en met donderdag 16 april af te gelasten. Uiterlijk maandag 6 april aanstaande komt het KNKV met een besluit over de volledige veldcompetitie of op een eerder moment als de situatie daarom vraagt.De voorbereidingen van de programmering van de veldcompetitie gaan vooralsnog in aangepaste vorm door. Hierover komt KNKV in de komende dagen met nadere informatie.

Extra maatregelen van Pernix zelf

Alle trainingen en evenementen zijn minimaal tot en met 6 april afgelast (was eerder 31 maart). Het strafworpentoernooi voor de jeugd zal daardoor niet doorgaan in de zaal. We hopen het toernooi later dit seizoen op het veld te kunnen houden.

Op 18 april staat de opening van ons jubileumjaar gepland. Of die door kan gaan, is momenteel nog onzeker, maar gezien de ontwikkelingen zeer onwaarschijnlijk. De jubileumcommissie werkt aan verschillende scenario’s. Te zijner tijd zullen we iedereen hierover informeren. Je kunt ook op de Pernix website kijken voor updates van het jubileum programma.

We verzoeken alle commissies om niet bij elkaar te komen voor een vergadering. We willen iedereen vragen om zaken die besproken en geregeld moeten worden telefonisch of per mail/app af te handelen.

Net als iedereen vinden we de situatie waarin we met zijn allen verkeren onwerkelijk en voelen we de onzekerheid op allerlei vlakken. We willen iedereen daarom veel sterkte en het allerbelangrijkste: een goede gezondheid toewensen en hopen alle Pernixers straks weer op en rond het veld te zien. Tot die tijd zullen we met zijn allen de schouders eronder moeten zetten, voor elkaar en onze mooie vereniging.

We hopen jullie hiermee voor nu voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet, 

Tessa de Wekker – secretaris

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg