Houweling

Bericht van Elmer

Lieve Pernixers,

Terwijl veel mensen binnen de vereniging bezig waren met de voorbereidingen op twee kampioensfeesten werd het seizoen beëindigd. Een logische beslissing van het KNKV, natuurlijk wel heel jammer als je zo hard op weg bent naar een unieke prestatie.  Maar er zijn belangrijkere zaken dan korfbal of sport in z’n algemeen. En als we ons aan ‘’nieuwe regels’’ houden kunnen we hopelijk ons normale leven spoedig oppakken.

Met het beëindigen van de competitie was de vraag hoe de competitie afgerond zou worden. Op 7 april kwam het verlossende bericht van het KNKV. Pernix 1 en 2 zijn kampioen en promoveren naar de Hoofdklasse in de zaal! De veldcompetitie wordt als niet gespeeld beschouwd. Hier zullen we, ondanks dat Pernix 1 bovenaan stond, volgend seizoen met beide teams in de Overgangsklasse uitkomen.

Natuurlijk een heel vreemd einde van het seizoen. Een hele andere ontknoping dan verwacht. Ik heb me een dag na het behalen van een kampioenschap nog nooit zo fit gevoeld J
We mogen alleen niet vergeten wat een geweldig seizoen het is geweest. Mijn eerste jaar bij Pernix zal ik niet snel vergeten, dat is een ding wat zeker is.

Ik wil jullie namens de selectie en de gehele staf bedanken voor jullie geweldige support! Op het veld en in de zaal, de Pernix supporters waren er altijd en overal. Echt super om mee te maken. Blijf gezond allemaal en we hopen jullie snel weer te zien, want dat zou betekenen dat we het veld weer op mogen!

Elmer

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg