IJM

Bericht van Elmer

Bericht van Elmer

Lieve Pernixers,

Terwijl veel mensen binnen de vereniging bezig waren met de voorbereidingen op twee kampioensfeesten werd het seizoen beëindigd. Een logische beslissing van het KNKV, natuurlijk wel heel jammer als je zo hard op weg bent naar een unieke prestatie.  Maar er zijn belangrijkere zaken dan korfbal of sport in z’n algemeen. En als we ons aan ‘’nieuwe regels’’ houden kunnen we hopelijk ons normale leven spoedig oppakken.

Met het beëindigen van de competitie was de vraag hoe de competitie afgerond zou worden. Op 7 april kwam het verlossende bericht van het KNKV. Pernix 1 en 2 zijn kampioen en promoveren naar de Hoofdklasse in de zaal! De veldcompetitie wordt als niet gespeeld beschouwd. Hier zullen we, ondanks dat Pernix 1 bovenaan stond, volgend seizoen met beide teams in de Overgangsklasse uitkomen.

Natuurlijk een heel vreemd einde van het seizoen. Een hele andere ontknoping dan verwacht. Ik heb me een dag na het behalen van een kampioenschap nog nooit zo fit gevoeld J
We mogen alleen niet vergeten wat een geweldig seizoen het is geweest. Mijn eerste jaar bij Pernix zal ik niet snel vergeten, dat is een ding wat zeker is.

Ik wil jullie namens de selectie en de gehele staf bedanken voor jullie geweldige support! Op het veld en in de zaal, de Pernix supporters waren er altijd en overal. Echt super om mee te maken. Blijf gezond allemaal en we hopen jullie snel weer te zien, want dat zou betekenen dat we het veld weer op mogen!

Elmer

Overig nieuws

En wat doe JIJ voor je club?! Freek

  Deze keer zetten we vrijwilliger Freek van der Meij  in het zonnetje!  Welke taken heb je allemaal gedaan bij Pernix?  Ik ben begonnen bij

Bootcamp bij Pernix

Hallo allemaal, Mijn naam is Nicky van Rosmalen en de meesten van jullie zullen mij kennen als selectiespeler en als jeugdtrainer van onze vereniging. Ik

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.