IJM

Bericht van Elmer

Bericht van Elmer

Lieve Pernixers,

Terwijl veel mensen binnen de vereniging bezig waren met de voorbereidingen op twee kampioensfeesten werd het seizoen beëindigd. Een logische beslissing van het KNKV, natuurlijk wel heel jammer als je zo hard op weg bent naar een unieke prestatie.  Maar er zijn belangrijkere zaken dan korfbal of sport in z’n algemeen. En als we ons aan ‘’nieuwe regels’’ houden kunnen we hopelijk ons normale leven spoedig oppakken.

Met het beëindigen van de competitie was de vraag hoe de competitie afgerond zou worden. Op 7 april kwam het verlossende bericht van het KNKV. Pernix 1 en 2 zijn kampioen en promoveren naar de Hoofdklasse in de zaal! De veldcompetitie wordt als niet gespeeld beschouwd. Hier zullen we, ondanks dat Pernix 1 bovenaan stond, volgend seizoen met beide teams in de Overgangsklasse uitkomen.

Natuurlijk een heel vreemd einde van het seizoen. Een hele andere ontknoping dan verwacht. Ik heb me een dag na het behalen van een kampioenschap nog nooit zo fit gevoeld J
We mogen alleen niet vergeten wat een geweldig seizoen het is geweest. Mijn eerste jaar bij Pernix zal ik niet snel vergeten, dat is een ding wat zeker is.

Ik wil jullie namens de selectie en de gehele staf bedanken voor jullie geweldige support! Op het veld en in de zaal, de Pernix supporters waren er altijd en overal. Echt super om mee te maken. Blijf gezond allemaal en we hopen jullie snel weer te zien, want dat zou betekenen dat we het veld weer op mogen!

Elmer

Overig nieuws

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3.  Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor

Staf A1 seizoen 24/25

Verheugd kunnen wij meedelen dat vanaf komend seizoen de A1 begeleid zal worden door Wilko Heijl en Seth Karstens met ondersteuning van Nicky van Rosmalen.Met

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.