Kangoeroe trainingen

Ook de kangoeroes hebben vanwege de maatregelen met betrekking tot het coronavirus al weken geen korfbaltraining. Om kangoeroes toch met korfbal bezig te laten zijn, heeft het KNKV een alternatief opgezet. De komende drie weken kunnen alle kangoeroes op zaterdag om 10.00 uur meedoen aan een online kangoeroetraining.

Tijdens de online training gaan kangoeroes aan de slag met leuke spelletjes en oefeningen die ze samen met hun broer, zus, vader of moeder thuis kunnen uitvoeren. De training is te volgen via het YouTube-kanaal van het Korfbalverbond. Voor of na de training kunnen kangoeroes ook aan de slag met de speciale korfbalkleurplaten.

De eerste training
Aanstaande zaterdag staat de training in het teken van Pasen. Voor deze training heb je gewone eieren, grote- en kleine chocoladepaaseieren nodig. De training start om 10.00 uur, maar je kunt ook later kijken.

Datum:  9 april 2020 uur

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg