Houweling

Jubileum Pernix 2021

Beste Pernixleden,

De jubileumcommissie komt ook in deze tijd bij elkaar om festiviteiten voor te bereiden en plannen aan te passen. We zitten dan niet meer gezellig bij Pieter rond de tafel, maar thuis achter onze smartphone of laptop.

Helaas hebben we de Kick-off op 18 april moeten afblazen, maar we kijken uit naar de eerste keer dat we elkaar weer op het veld kunnen ontmoeten en naar 11 mei wanneer de eerste Jubileum Pernix Omroep verschijnt.

De jubileum commissie bestaat uit: Tom van Alphen, Madelon Breedveld, Pieter de Frel,  Saskia Hassefras, Wendeline Heijl, Trea Streefland, Alice Tieleman en Lotte Zonderop.

Inmiddels wordt er ook volop door een flink aantal Pernixers gewerkt in verschillende subcommissies. Wil je ook meedoen met het organiseren van één van de activiteiten? Kijk wat er gaat komen, maak je keuze,  en meld je aan bij één van de contactpersonen. Dat kan ook via jubileum@pernix.nl

Groetjes van de jubileumcommissie

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg