Staf Pernix 1/2 selectie rond voor seizoen 2020/2021

De afgelopen weken is de TC van Pernix bezig geweest met de invulling van de trainers- en begeleidingsstaf voor het nieuwe seizoen. Nadat eerder al Elmer Coevert had aangegeven ook volgend jaar als hoofdtrainer werkzaam te blijven bij Pernix, en Hans Kuipers het videowerk voor zijn rekening blijft nemen, is nu ook de rest van de trainersstaf ingevuld.

De TC is verheugd om te melden dat Dimitri IJzerman ook volgend seizoen Pernix 2 onder zijn hoede zal nemen. Na de promotie in de zaal naar de reserve hoofdklasse gaat hij de nieuwe uitdaging graag aan. In aansluiting hierop zal Mandy Muller ook volgend seizoen de teambegeleiding van Pernix 2 voor haar rekening nemen.

Daarnaast zal Joost Kuipers zijn actieve spelerscarriere een passend vervolg gaan geven als assistent trainer van Pernix 1. Joost zal Elmer zowel langs de lijn als tijdens de trainingen gaan assisteren, waarbij doordeweeks ruimte is voor individuele training en begeleiding van de spelers van Pernix 1 en 2. De TC is ook hier erg blij mee!

Wilko Heyl heeft aangegeven zijn werkzaamheden als teambegeleider van Pernix 1 af te bouwen. Hij zal niet meer op de bank plaatsnemen tijdens de wedstrijden, maar blijft gelukkig nog wel een ondersteunende rol op de achtergrond vervullen voor de Pernix selectie.

Jordi van Velzen tenslotte zal ook volgend jaar als verzorger verbonden zijn aan de Pernix selectie.

Als TC zijn wij erg blij met dit prachtige trainers- en begeleidingsteam! We wensen iedereen veel succes bij hopelijk de start van het nieuwe seizoen na de zomer. De komende weken houden trainers en TC zich onder andere bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen en de samenstelling van de selectie.

TC Pernix

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg