IJM

Nieuws van het bestuur

Nieuws van het bestuur

Beste leden, ouders en verzorgers,

Vanavond heeft het kabinet medegedeeld dat georganiseerde buitensport vanaf 28 april weer langzaam aan kan worden opgestart. Het gaat hierbij in eerste instantie uitdrukkelijk om jeugdtrainingen. Donderdagavond vergadert het bestuur (digitaal) over deze en andere nieuwe maatregelen en de uitwerking hiervan voor Pernix. Vrijdag zullen we hierover verder communiceren.

Het bestuur.

Overig nieuws

Bootcamp bij Pernix

Hallo allemaal, Mijn naam is Nicky van Rosmalen en de meesten van jullie zullen mij kennen als selectiespeler en als jeugdtrainer van onze vereniging. Ik

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.