Houweling

Nieuws van het bestuur

Beste leden, ouders en verzorgers,

Vanavond heeft het kabinet medegedeeld dat georganiseerde buitensport vanaf 28 april weer langzaam aan kan worden opgestart. Het gaat hierbij in eerste instantie uitdrukkelijk om jeugdtrainingen. Donderdagavond vergadert het bestuur (digitaal) over deze en andere nieuwe maatregelen en de uitwerking hiervan voor Pernix. Vrijdag zullen we hierover verder communiceren.

Het bestuur.

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg