IJM

Nieuwsbrief 25 april 2020

Nieuwsbrief 25 april 2020

Beste leden, ouders en verzorgers,

Hierbij de nieuwe nieuwsbrief met gelukkig ook positief nieuws: de herstart van de jeugdtrainingen.

Herstart jeugdtrainingen

Per  29 april mogen de jeugdtrainingen worden herstart. Kinderen tot en met 12 jaar mogen binnen anderhalve meter van elkaar trainen, kinderen tussen 13 en 18 moeten de anderhalve meter afstand bewaren. Momenteel zijn we druk bezig met een protocol van hoe we alles veilig en volgens de regels kunnen organiseren. Ook is er een inventarisatie onder jeugdtrainers gaande en werken we aan een aangepast trainingsschema en is er overleg met de gemeente over wat mag en niet mag. De gemeente bepaalt namelijk lokaal wat mag en wat niet mag. We willen de trainingen zo snel als mogelijk hervatten. Zodra we het schema en het protocol rond hebben, ontvangt iedereen bericht.

Kamp afgelast

Hoewel er vorige week vanuit het kabinet positief nieuws was wat betreft jeugdtrainingen, is het verbod op evenementen verlengd tot 1 september. Dit betekent dat ook ons jeugdkamp in juli definitief niet door kan gaan. Dit hebben we in overleg met de hoofdstaf van het kamp besloten. We vinden dit hartstikke jammer, maar het is momenteel gewoon een te groot risico. Het bestuur wil graag de hoofdstaf en andere stafleden die al waren begonnen met de voorbereidingen van het kamp bedanken voor de organisatie tot nu toe. We hopen dat de situatie volgend jaar weer zo is, dat het Pernixkamp in 2021 weer gehouden kan worden.

Dit was het voor nu. Wij wensen iedereen een mooie (en ORANJE!) Koningsdag in/om eigen huis.

Namens het bestuur,

Tessa de Wekker – secretaris

Overig nieuws

ouder-kind schutterstoernooi

voor de kinderen van de F t/m D is dit jaarlijkse toernooi het moment om je ouders, grootouders of andere familie (weer) mee te nemen

Nieuwsbrief 20 mei 2024

Vacature bestuurslid facilitair Na 12 jaar in de barcommissie en 5 jaar als voorzitter van deze commissie gaat Iris stoppen met deze functie. Daarom zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.