IJM

Nieuwsbrief 29-04-2020

Nieuwsbrief 29-04-2020

Beste leden, ouders en verzorgers,

Zoals bekend mogen kinderen tot en met 18 jaar de buitensporttraining weer hervatten. Ook bij Pernix willen we dat uiteraard gaan doen. We zijn voornemens om vanaf maandag 4 mei weer te beginnen met de jeugdtrainingen. In eerste instantie zullen alle jeugdteams 1 x in de week trainen, om te kijken hoe dat gaat. Als het goed gaat, kunnen we dat uitbreiden naar 2 x in de week.

Om het trainen goed en veilig te laten verlopen, hebben we aan de hand van richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF en de gemeente Leiden een protocol opgesteld. Deze vinden jullie via linkjes onder aan deze brief en ook op www.pernix.nl. We vragen iedereen om dit protocol goed door te nemen. We vragen ouders/verzorgers dit samen met hun kinderen te doen, zodat iedereen goed op de hoogte is van de nieuwe regels.

Daarnaast zal een aangepast trainingsschema gelden. Ook deze vinden jullie onder aan deze brief en op de site.

Momenteel zijn we nog hard bezig om de trainers en de surveillanten rond te krijgen. We verwachten dat dit voor 4 mei gelukt is, zodat we aanstaande maandag weer ‘los’ kunnen, in elk geval voor de jeugdtrainingen. Volwassenen boven 18 jaar mogen helaas voorlopig niet trainen.

We beseffen dat de nieuwe regels in het begin wellicht wat gek voelen, maar we vertrouwen erop dat iedereen snel gewend is en weer met veel plezier (aangepast) kan trainen.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van deze brief, het protocol of het trainingsschema, dan kunt u deze natuurlijk stellen. Doe dit via secretariaat@pernix.nl.

Wij wensen alle jeugdleden en trainers veel plezier tijdens de trainingen en danken alvast alle trainers, surveillanten en andere vrijwilligers die dit mogelijk maken.

Het bestuur

Nb: Maandag 4 mei is het dodenherdenking. Wij verzoeken alle trainers en spelers om om acht uur twee minuten stilte in acht te nemen.

Klik hier voor het Pernix Protocol 
Klik hier voor het trainingsrooster

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.