IJM

Trainingsrooster vanaf 25 mei 2020

Trainingsrooster vanaf 25 mei 2020

Beste Pernixers,

We zijn nu een paar weken onderweg met 1x trainen per week ‘corona-stijl’. Over het algemeen zijn we zeer tevreden met hoe dat gaat. Er is daarom ruimte voor uitbreiding. In overleg met de trainers is besloten om de meeste teams weer twee keer in de week te laten trainen. De F-jes zullen op zaterdagochtend hun tweede training hebben. In de onderstaande link vinden jullie het complete schema.

Trainingsrooster vanaf 25 mei 2020

Dit trainingsschema geldt tot en met 13 juni. Daarna zal er nog twee weken in de nieuwe teamsamenstelling van volgend seizoen worden getraind. Daarover volgt meer informatie na publicatie van de nieuwe teams.

Wellicht ten overvloede, maar het ‘corona-protocol’ blijft van kracht. Omdat het nu drukker zal worden tijdens het aankomen en verlaten van het complex, wordt het nog belangrijker om kort van tevoren te arriveren en meteen na de training weer naar huis te gaan. Geef elkaar de ruimte. Het is mogelijk om de extra fietsenstalling bij het hoofdveld te gebruiken als het te druk is in de reguliere stalling.

Wij wensen iedereen veel trainingsplezier de komende weken!

Bestuur en (J)TC

Overig nieuws

ouder-kind schutterstoernooi

voor de kinderen van de F t/m D is dit jaarlijkse toernooi het moment om je ouders, grootouders of andere familie (weer) mee te nemen

Nieuwsbrief 20 mei 2024

Vacature bestuurslid facilitair Na 12 jaar in de barcommissie en 5 jaar als voorzitter van deze commissie gaat Iris stoppen met deze functie. Daarom zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.