Trainingsrooster vanaf 25 mei 2020

Beste Pernixers,

We zijn nu een paar weken onderweg met 1x trainen per week ‘corona-stijl’. Over het algemeen zijn we zeer tevreden met hoe dat gaat. Er is daarom ruimte voor uitbreiding. In overleg met de trainers is besloten om de meeste teams weer twee keer in de week te laten trainen. De F-jes zullen op zaterdagochtend hun tweede training hebben. In de onderstaande link vinden jullie het complete schema.

Trainingsrooster vanaf 25 mei 2020

Dit trainingsschema geldt tot en met 13 juni. Daarna zal er nog twee weken in de nieuwe teamsamenstelling van volgend seizoen worden getraind. Daarover volgt meer informatie na publicatie van de nieuwe teams.

Wellicht ten overvloede, maar het ‘corona-protocol’ blijft van kracht. Omdat het nu drukker zal worden tijdens het aankomen en verlaten van het complex, wordt het nog belangrijker om kort van tevoren te arriveren en meteen na de training weer naar huis te gaan. Geef elkaar de ruimte. Het is mogelijk om de extra fietsenstalling bij het hoofdveld te gebruiken als het te druk is in de reguliere stalling.

Wij wensen iedereen veel trainingsplezier de komende weken!

Bestuur en (J)TC

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg