IJM

Nieuwsbrief 2 juni 2020

Nieuwsbrief 2 juni 2020

Beste Pernixers,

Anderhalve meter niet meer nodig bij trainen jeugd 13-18
Vorige week heeft het kabinet bekend gemaakt dat anderhalve meter afstand houden niet meer nodig is bij jeugdtrainingen tussen 13 en 18 jaar. Voor volwassen geldt de regel nog wel. Dit betekent dat trainers van C/B/A teams weer mogelijkheden krijgen voor de trainingen en daar zijn we blij mee. Officiële wedstrijden zijn nog steeds niet toegestaan. De versoepeling geldt overigens alleen voor TIJDENS de trainingen. Daarvoor en daarna moet wel de anderhalve meter afstand in acht worden genomen.

ALV op 9 juli
De voorjaars algemene ledenvergadering vindt dit jaar plaatst op 9 juli, 20.15 in de kantine. Per 1 juli mogen we weer bijeenkomen in sportkantines, mits de anderhalve meter afstand gewaarborgd wordt. Onze kantine is groot genoeg om dat te realiseren voor de gemiddelde opkomst van een ALV.
We begrijpen het als sommige mensen toch liever niet komen. Daarom zal het mogelijk zijn om ook vooraf schriftelijk vragen te stellen. Deze vragen zullen dan tijdens de vergadering aan bod komen. De officiële uitnodiging, inclusief de stukken, volgt later. Wij zullen u bij die uitnodiging ook vragen om vooraf te laten weten of u fysiek naar de vergadering zult komen, zodat we een goede opstelling van stoelen kunnen maken.

Dringende oproep jeugdtrainers!
We zijn een groeiende club en hebben komend jaar ook weer een mooi aantal jeugdteams (ongeveer 20 teams). Om alle teams van een trainer te kunnen voorzien, zijn wij op dit moment nog hard op zoek naar ervaren en minder ervaren trainers voor diverse teams (A tot en met D leeftijd). Heb je vroeger training gegeven, zelf gekorfbald of heb je geen ervaring maar lijkt het je leuk om training te gaan geven? Laat het ons graag weten! Je kunt mailen naar jc@pernix.nl of een berichtje sturen naar Perla Breedveld (0623387874)

Beëindigen of wijzigen lidmaatschap
Wil je je lidmaatschap opzeggen of wijzigen (spelend  niet spelend, alleen veld- of zaallid) mail dit dan – in verband met verwerking van de gegevens – zo snel mogelijkmaar uiterlijk vóór 30 juni 2020naar ledenadministratie@pernix.nl
Voor alle duidelijkheid:  opzeggenmoet altijd schriftelijk bij de ledenadministratie!LET OP: te laat bedanken heeft financiële consequenties!

Foto digitale spelerskaart
Je digitale spelerskaart moet voorzien zijn van een recente (pas)foto. Met name voor de jeugd geldt, dat elke 2 jaar de foto vervangen moet worden. Een recente pasfoto (een duidelijke selfie waar alleen je gezicht op staat is ook toegestaan) kun je – liefst als jpg bestand – mailen naar: ledenadministratie@pernix.nl
Leden ouder dan 16 jaar kunnen ook zelf via de Sportlink-app gegevens wijzigen en/of een foto invoeren/vervangen.
Ouders/verzorgers van leden ónder de 16 jaar kunnen dit ook doen als het mailadres van het jeugdlid anders is dan het mailadres van ouder 1.
Let op: foto’s invoeren/vervangen kan alleen vanaf 1 juli tót de start van de competitie!

Vacature Vertrouwens Contact Persoon
Na een aantal jaar VCP te zijn geweest, heeft Wilco Boer aangegeven te willen stoppen. Dit omdat zijn zoon gaat voetballen en hij zelf daarom minder bij Pernix betrokken zal zijn. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Vertrouwens Contact Persoon die deze taak samen met Evelien Konijnendijk wil gaan oppakken. We zijn bij voorkeur op zoek naar een man, zodat we dan nog steeds een man een vrouw als VCP hebben. Heb je interesse of wil je meer informatie wat de functie van VCP inhoudt, mail dan binnen twee weken naar vcp@pernix.nl.

Archivaris gezocht!
Het zal je niet ontgaan zijn: Pernix bestaat in 2021 100 jaar. Dat betekent dat we inmiddels bijna 100 jaar aan archief hebben van onze mooie verenging: notulen, foto’s, krantenartikelen, films en een heleboel meer. Dat willen we graag goed gaan inventariseren en goed gaan ordenen, zodat ook bij een 150-jarig jubileum de mensen dan makkelijk bij de informatie over het verleden kunnen. We zijn dan ook op zoek naar één of meerdere mensen die het leuk vinden om het Pernix-archief goed (digitaal) te ordenen en bij te houden. Mocht dat een brug te ver zijn, maar heb je wel verstand van hoe online te archiveren en wil je eens met ons meedenken over hoe we dit het beste kunnen aanpakken, dan houden we ons ook van harte aanbevolen. Neem contact op via secretariaat@pernix.nl.

Overig nieuws

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3.  Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor

Staf A1 seizoen 24/25

Verheugd kunnen wij meedelen dat vanaf komend seizoen de A1 begeleid zal worden door Wilko Heijl en Seth Karstens met ondersteuning van Nicky van Rosmalen.Met

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.