IJM

Steun Pernix! Pernix verkoop de voorraad!!!

Steun Pernix! Pernix verkoop de voorraad!!!

Het is onduidelijk hoe de nabije toekomst van het korfballen er uit komt te zien. Duidelijk is wel dat op korte termijn de kantine niet wordt geopend. Daarom volgt Pernix het voorbeeld van vele verenigingen en gaat als gevolg van de coronacrisis de voorraad verkopen.

Met deze link vindt u de prijslijst van de artikelen.

Hoe kan je bestellen?
– Stuur een mail naar irisswanenburg@hotmail.com met daarin je bestelling.
– Iris zal dan contact met je opnemen om een dag en tijdstip van ophalen af te spreken, zodat niet iedereen tegelijk zijn/haar bestelling op komt halen.
– Betalingen kunnen alleen per pin.
– Alcoholische dranken worden alleen verkocht aan 18+ personen, bij twijfel zal er om legitimatie gevraagd worden.
– Net zoals op de kratten bier staat er op de kratten frisdrank statiegeld. Wij willen u vragen om de lege frisdrank kratten (incl. flesje) weer terug in te leveren bij Pernix (dus niet de bier kratten). Doet u dit niet, dan zullen wij alsnog statiegeld bij u in rekening brengen.
– Met uw koop steunt u ook Pernix in deze tijd.

Uiteraard zullen wij bij het afhalen van uw bestelling rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat wij 1,5 meter afstand zullen bewaren. U dient zelf een tas of iets dergelijks mee te nemen om de artikelen te vervoeren.

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.