IJM

Heren gezocht voor de senioren wedstrijdsport

Heren gezocht voor de senioren wedstrijdsport

Binnen Pernix zijn wij voor het komend seizoen 2020/2021 nog op zoek naar senioren heren die graag in de wedstrijdsport willen uitkomen. Pernix is een gezellige vereniging met gezonde opbouw die komend jaar 100 jaar bestaat en prestatie van oudsher weet te combineren met een goede sfeer naast het korfbal.

Binnen de club is er ook altijd een groot aantal (nieuwe) studenten actief. Pernix komt met 7 seniorenteams uit in de competitie. Hiervan spelen er 5 wedstrijdsport en 2 breedtesport.

De selectie is in de zaal gepromoveerd naar de Hoofdklasse en speelt op het veld Overgangsklasse.

Pernix 3 en 4 spelen op niveau van res 2e/3e klasse, Pernix 5 res 4e klasse. Zoek je een gezellige vereniging en wil je (weer) gaan korfballen, neem dan contact op met de TC.

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.