Share on facebook

Heren gezocht voor de senioren wedstrijdsport

Binnen Pernix zijn wij voor het komend seizoen 2020/2021 nog op zoek naar senioren heren die graag in de wedstrijdsport willen uitkomen. Pernix is een gezellige vereniging met gezonde opbouw die komend jaar 100 jaar bestaat en prestatie van oudsher weet te combineren met een goede sfeer naast het korfbal.

Binnen de club is er ook altijd een groot aantal (nieuwe) studenten actief. Pernix komt met 7 seniorenteams uit in de competitie. Hiervan spelen er 5 wedstrijdsport en 2 breedtesport.

De selectie is in de zaal gepromoveerd naar de Hoofdklasse en speelt op het veld Overgangsklasse.

Pernix 3 en 4 spelen op niveau van res 2e/3e klasse, Pernix 5 res 4e klasse. Zoek je een gezellige vereniging en wil je (weer) gaan korfballen, neem dan contact op met de TC.

Overig nieuws

Pernix Nieuwsbrief 15 januari

Pernix Nieuwsbrief 15 januari In deze nieuwsbrief:– Trainingsrooster– Verkoop oude korven en fitnessmateriaal TrainingsroosterIn de persconferentie van 14 januari hebben we te horen gekregen dat we

Jeugdtrainingen komende periode

Om het nieuwe jaar meteen sportief te beginnen zal er de komende tijd buiten getraind gaan worden! Vandaag is bekend geworden dat er vanaf 11