Houweling

Heren gezocht voor de senioren wedstrijdsport

Binnen Pernix zijn wij voor het komend seizoen 2020/2021 nog op zoek naar senioren heren die graag in de wedstrijdsport willen uitkomen. Pernix is een gezellige vereniging met gezonde opbouw die komend jaar 100 jaar bestaat en prestatie van oudsher weet te combineren met een goede sfeer naast het korfbal.

Binnen de club is er ook altijd een groot aantal (nieuwe) studenten actief. Pernix komt met 7 seniorenteams uit in de competitie. Hiervan spelen er 5 wedstrijdsport en 2 breedtesport.

De selectie is in de zaal gepromoveerd naar de Hoofdklasse en speelt op het veld Overgangsklasse.

Pernix 3 en 4 spelen op niveau van res 2e/3e klasse, Pernix 5 res 4e klasse. Zoek je een gezellige vereniging en wil je (weer) gaan korfballen, neem dan contact op met de TC.

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie: