IJM

Nieuw trainersduo Pernix A1: Raymond Boerman en Jet van Osnabrugge

Nieuw trainersduo Pernix A1: Raymond Boerman en Jet van Osnabrugge

Komend korfbalseizoen zullen de oudste Pernix talenten getraind en gecoacht gaan worden door Raymond Boerman en Jet van Osnabrugge.

Raymond was het afgelopen seizoen samen met Joost Kuipers al verantwoordelijk voor Pernix A1, waarin het team als debutant in de 1e klasse, na een langzame start op het veld in de zaal een keurige 4e plaats heeft behaald met onder andere een knappe overwinning op de ongeslagen koploper BEP A1.

Joost zal zoals bekend een andere functie binnen de selectie gaan vervullen, te weten assistent-trainer bij Pernix 1. De TC bedankt Joost van harte voor zijn inzet voor de A1 het afgelopen seizoen.

De TC is erg blij om te kunnen meedelen dat Jet van Osnabrugge bereid is gevonden om samen met Raymond het komende seizoen de A1 te gaan trainen en coachen. Jet heeft zich in de 2 jaar dat ze bij Pernix speelt ontwikkeld tot een belangrijke speelster in de selectie, nadat ze al de nodige ervaring had opgedaan bij Velocitas. Het afgelopen seizoen gaf Jet bij Pernix al de A2 trainen.

Jet en Raymond hebben er veel zin in om de oudste talenten van Pernix betere korfballers te laten worden, en de opgaande lijn van afgelopen seizoen voort te zetten. Wij wensen ze hierbij veel plezier en succes!

TC Pernix

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.