Houweling

Nieuw trainersduo Pernix A1: Raymond Boerman en Jet van Osnabrugge

Komend korfbalseizoen zullen de oudste Pernix talenten getraind en gecoacht gaan worden door Raymond Boerman en Jet van Osnabrugge.

Raymond was het afgelopen seizoen samen met Joost Kuipers al verantwoordelijk voor Pernix A1, waarin het team als debutant in de 1e klasse, na een langzame start op het veld in de zaal een keurige 4e plaats heeft behaald met onder andere een knappe overwinning op de ongeslagen koploper BEP A1.

Joost zal zoals bekend een andere functie binnen de selectie gaan vervullen, te weten assistent-trainer bij Pernix 1. De TC bedankt Joost van harte voor zijn inzet voor de A1 het afgelopen seizoen.

De TC is erg blij om te kunnen meedelen dat Jet van Osnabrugge bereid is gevonden om samen met Raymond het komende seizoen de A1 te gaan trainen en coachen. Jet heeft zich in de 2 jaar dat ze bij Pernix speelt ontwikkeld tot een belangrijke speelster in de selectie, nadat ze al de nodige ervaring had opgedaan bij Velocitas. Het afgelopen seizoen gaf Jet bij Pernix al de A2 trainen.

Jet en Raymond hebben er veel zin in om de oudste talenten van Pernix betere korfballers te laten worden, en de opgaande lijn van afgelopen seizoen voort te zetten. Wij wensen ze hierbij veel plezier en succes!

TC Pernix

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg