Share on facebook

Nieuw trainersduo Pernix A1: Raymond Boerman en Jet van Osnabrugge

Komend korfbalseizoen zullen de oudste Pernix talenten getraind en gecoacht gaan worden door Raymond Boerman en Jet van Osnabrugge.

Raymond was het afgelopen seizoen samen met Joost Kuipers al verantwoordelijk voor Pernix A1, waarin het team als debutant in de 1e klasse, na een langzame start op het veld in de zaal een keurige 4e plaats heeft behaald met onder andere een knappe overwinning op de ongeslagen koploper BEP A1.

Joost zal zoals bekend een andere functie binnen de selectie gaan vervullen, te weten assistent-trainer bij Pernix 1. De TC bedankt Joost van harte voor zijn inzet voor de A1 het afgelopen seizoen.

De TC is erg blij om te kunnen meedelen dat Jet van Osnabrugge bereid is gevonden om samen met Raymond het komende seizoen de A1 te gaan trainen en coachen. Jet heeft zich in de 2 jaar dat ze bij Pernix speelt ontwikkeld tot een belangrijke speelster in de selectie, nadat ze al de nodige ervaring had opgedaan bij Velocitas. Het afgelopen seizoen gaf Jet bij Pernix al de A2 trainen.

Jet en Raymond hebben er veel zin in om de oudste talenten van Pernix betere korfballers te laten worden, en de opgaande lijn van afgelopen seizoen voort te zetten. Wij wensen ze hierbij veel plezier en succes!

TC Pernix

Overig nieuws

Pernix Nieuwsbrief 15 januari

Pernix Nieuwsbrief 15 januari In deze nieuwsbrief:– Trainingsrooster– Verkoop oude korven en fitnessmateriaal TrainingsroosterIn de persconferentie van 14 januari hebben we te horen gekregen dat we

Jeugdtrainingen komende periode

Om het nieuwe jaar meteen sportief te beginnen zal er de komende tijd buiten getraind gaan worden! Vandaag is bekend geworden dat er vanaf 11