IJM

Nieuwsbrief 28 juni 2020

Nieuwsbrief 28 juni 2020

Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief, bomvol dit keer zo aan het eind van het seizoen.

Hartelijke groeten namens het bestuur,
Tessa de Wekker – secretaris

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering donderdag 9 juli

Zoals eerder aangekondigd vindt de voorjaars ALV dit jaar plaats op donderdag 9 juli om 20.15 in de kantine. Het bestuur nodigt alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van harte uit om deze vergadering bij te wonen. Ivm de coronamaatregelen willen we graag vooraf weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. We willen daarom vragen om vooraf per mail aan het secretariaat te laten weten als je naar de ALV komt. We begrijpen dat er wellicht leden of ouders/verzorgers zijn die vanwege corona de ALV niet fysiek willen of kunnen bijwonen. Daarom kunnen eventuele vragen tot 8 juliper mail worden gesteld. Deze vragen zullen tijdens de ALV behandeld worden en de antwoorden zullen in de notulen worden opgenomen.

Hieronder vind je de agenda. Hier vind je een voorstel voor de samenstelling van bestuur en commissies voor seizoen 2020-2021 en hier de notulen van de afgelopen najaarsledenvergadering. De begroting voor komend seizoen is op te vragen door een mailtje te sturen aan onze penningmeester Floris Eyckenschild (penningmeester@pernix.nl). Tevens zullen enkele exemplaren worden uitgedeeld tijdens de vergadering. 

Agenda:

1. Opening 
2. Post 
3. Verslag van de najaarsledenvergadering  
4. Algemene zaken/bestuursmededelingen 
5. Samenstelling bestuur en commissies 2020-2021 
6. Begroting 2020-2021
7. jubileumviering
8. Rondvraag 


Jeugdtrainers seizoen 2020-2021

Na de publicatie van de jeugdteams kunnen we nu ook de trainers van de jeugdteams publiceren. Afgelopen jaar is voor iedereen een vreemd seizoen geweest, ook voor alle trainers. We zijn enorm blij met de leden en ouders die afgelopen jaar training hebben gegeven. Zonder trainers geen goede trainingen voor de jeugd! Gelukkig zijn er ook dit jaar weer leden en ouders die bereid zijn gevonden om een team training te gaan geven. Helaas hebben we niet voor elk team een trainer kunnen vinden, dit betekent dat wij een aantal vacatures open hebben staan.  

Oproep: Wil jij of kan jij iets betekenen voor één van deze vacatures of lijkt het je leuk om op een andere manier iets voor de jeugd te doen? Laat het ons weten via jc@pernix.nl of aan één van de JTC leden. 

De trainers van de jeugdteams 2020-2021 vind je hier.


Herentekort senioren wedstrijdsport

Beste Pernixers, vanuit de TC zijn we bezig met de teamsamenstelling voor de senioren wedstrijdsport seizoen 2020/2021. Het blijkt dat er een behoorlijk herentekort is, waardoor het zeer lastig wordt om überhaupt 5 wedstrijdteams op te geven en de mogelijkheid bestaat dat we Pernix 5 geheel of gedeeltelijk moeten terugtrekken als wedstrijdsportteam.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat we niet aan ieders wensen kunnen voldoen wat betreft de teamsamenstelling. We vragen daarom ieders hulp. Denk nog eens na of je toch niet wil gaan spelen volgend seizoen of misschien ken je nog een heer die nog benaderd kan worden? Veel dank bij voorbaat namens de TC.

Tennis zomerlidmaatschap

Half Nederland gaat niet op vakantie. Dat is de uitslag van een peiling die ons afgelopen week bereikte. Maar wat dan? Het huis is inmiddels opgeruimd! Ons eigen land is ook heel mooi om in te wandelen of te fietsen. Maar ook ons eigen veld is prachtig en kan een rol spelen bij een vakantie in of dichter bij het eigen huis!

Een speciale aanbieding is het om deze zomer voor slechts € 40,- per persoon te tennissen. Het zomerabonnement eindigt automatisch op 30 september 2020. Met een sleutel van het complex (waarborgsom € 40,-) kun je in de zomer vrijwel elk uur op het eigen veld terecht. Nu dus doen!
Inlichtingen en opgave bij Ton Tieleman, 071-3615543/06-49844212, tennis@pernix.nl.

Nieuw trainersduo Pernix A1: Raymond Boerman en Jet van Osnabrugge

Komend korfbalseizoen zullen de oudste Pernix-talenten getraind en gecoacht gaan worden door Raymond Boerman en Jet van Osnabrugge.

Raymond was het afgelopen seizoen samen met Joost Kuipers al verantwoordelijk voor Pernix A1, waarin het team als debutant in de 1e klasse, na een langzame start op het veld in de zaal een keurige 4e plaats heeft behaald met onder andere een knappe overwinning op de ongeslagen koploper BEP A1.

Joost zal zoals bekend een andere functie binnen de selectie gaan vervullen, te weten assistent-trainer bij Pernix 1. De TC bedankt Joost van harte voor zijn inzet voor de A1 het afgelopen seizoen.

De TC is erg blij om te kunnen meedelen dat Jet van Osnabrugge bereid is gevonden om samen met Raymond het komende seizoen de A1 te gaan trainen en coachen. Jet heeft zich in de 2 jaar dat ze bij Pernix speelt ontwikkeld tot een belangrijke speelster in de selectie, nadat ze al de nodige ervaring had opgedaan bij Velocitas. Het afgelopen seizoen gaf Jet bij Pernix al de A2 training.

Jet en Raymond hebben er veel zin in om de oudste talenten van Pernix betere korfballers te laten worden, en de opgaande lijn van afgelopen seizoen voort te zetten. Wij wensen ze hierbij veel plezier en succes!


Vriendjes- en vriendinnetjesochtend groot succes

De vriendjes- en vriendinnetjesochtend voor E en F kinderen op zaterdag 20 juni was een groot succes. Ongeveer 50 kinderen kwamen naar het veld voor een korfbaltraining en leuke spelletjes. Hiervan waren ongeveer 25 geen lid van Pernix. Een mooie promotie voor onze sport en onze club dus! Vanwege het succes willen we in september opnieuw een vriendjes- en vriendinnetjes training organiseren.

Overig nieuws

Nieuw bij Pernix

Naam: Wouter Westgeest Lengte: 183 Leeftijd: 23 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Moeder, Vader en broertje samenwonend Werk/studie: Academie voor Lichamelijke Opvoeding, aan het werk als

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?!

Deze keer zetten we vrijwilliger Roderick Eyckenschild (43 jaar) in het zonnetje! Roderick is één van de vertrouwenscontactpersonen bij Pernix. Hoe ben je bij Pernix

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.