IJM

Voor in de Pernix-agenda (LET OP: voor alle leden!)

Voor in de Pernix-agenda (LET OP: voor alle leden!)

Pernix-zomer-kinder-cup
11 juli van 10:00 tot 12:00 is er voor de Kangoeroes, F, E en D van Pernix een leuke ochtend die in het teken staat van korfballen, spelletjes en lol hebben. Voor deze activiteit is het niet nodig om je aan te melden.  


Nieuwe shirts passen
Vanaf komende zaalperiode zal Pernix in nieuwe shirts gaan spelen.
Om te zorgen dat er voldoende productietijd is, moeten we voor 1 augustus van iedereen de maat weten.
 
Tijdens, voor en na de Pernix-zomer-kinder-cup van 11 juli is hiervoor het pasmoment zodat alle leden zelf kunnen bepalen in welke maat shirt ze vanaf november willen spelen.
Omdat we ons aan de huidige richtlijnen willen houden (en iedereen dus de gelegenheid willen bieden voldoende afstand te kunnen houden) verzoeken we je zo veel mogelijk rekening te houden met onderstaand schema: 9:30 – 10:00 Kangoeroes, E, F en D (voorafgaand aan de Pernix-zomer-kinder-cup) 10:00 – 10:30 B en C 10:30 – 11:00 A 11:00 – 11:30 Senioren 1 t/m 3 11:30 – 12:00 Senioren 4 t/m 7 12:00 – 12:30 Kangoeroes, E, F en D (aansluitend aan de Pernix-zomer-kinder-cup) Je bent in het hele blok (9:30-12:30) welkom, maar door blokken te maken verwachten we dat we de afstand het beste kunnen waarborgen.
 
Mocht je nou ECHT niet kunnen 11 juli kun je voor 1 augustus zelf langs gaan bij de leverancier (MKH Business, Hoge Rijndijk 251 Zoeterwoude, openingstijden ma-do 9:00-17:00/ vr 9:00-16:00).
Als je niet komt passen zullen we moeten inschatten welke maat je nodig hebt en kan het zijn dat je niet de juiste maat hebt vanaf november.
 
Vakantie Korfbal School
7 en 8 augustus van 9:30 tot 15:00 wordt de Vakantie Korfbal School van Pernix georganiseerd.
Kom je ook mee trainen en spelen? Als je al korfbalt, is het een prima gelegenheid om aan je conditie en techniek te werken, zodat je na de zomerstop fit op de eerste training verschijnt. Deze 2 dagen zijn vriendjes en vriendinnetjes ook van harte welkom.
 
Alle kinderen van 6 t/m 14 kunnen hier op een leuke manier kennismaken met korfbal. De kosten zijn € 10 p.p. per dag (fruit, drinken en lunch zijn inbegrepen).
Je kunt je vanaf nu opgeven via clubhuiszaken@pernix.nl zodat we rekening kunnen houden met inkopen. Dit kan tot 1 augustus.
We ontvangen graag de volgende gegevens:
– Naam
– Leeftijd
– Ben je lid?
– Welke dag(en) kom je
– Heb je dieet (dingen die je niet mag eten/ drinken) of allergie?  
Let op er is een maximum aantal deelnemers, dus geef je snel op.
   

Overig nieuws

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3.  Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor

Staf A1 seizoen 24/25

Verheugd kunnen wij meedelen dat vanaf komend seizoen de A1 begeleid zal worden door Wilko Heijl en Seth Karstens met ondersteuning van Nicky van Rosmalen.Met

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.