IJM

Nieuwsbrief 14 augustus 2020

Nieuwsbrief 14 augustus 2020

Beste Pernixers,

Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe seizoen. Lees deze goed, want er staan onder andere nieuwe coronamaatregelen in. We hopen er met elkaar een mooie en veilige start van het seizoen van te kunnen maken!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Tessa de Wekker – secretaris

Start seizoen voor de jeugd
De jeugd begint op maandag 24 augustus met trainen en op zaterdag 29 augustus zijn de oefenwedstrijden ingepland. Het programma van de oefenwedstrijden vind je hier!
We starten het seizoen met een regulier trainingsrooster. Dit betekent echter niet dat er geen Corona beleid of regels zijn! We zullen nog steeds voorzichtig moeten zijn en zoveel mogelijk afstand houden voor en na de trainingen of wedstrijden.

Het Corona beleid van Pernix vind je hier, lees dit goed door!

Het trainingsrooster voor het veld kun je hier vinden!

Afmelden voor oefenwedstrijden graag bij de trainer en bij Trea Streefland (A-B-C) en bij Petra van de Brom (D-E-F). Afmelden voor trainingen gedurende het seizoen, voortijdig bij de trainers!
Groeten,

De JTC
Joost, Inge, Laura, Rob, José en Perla

Competitieprogramma
Het competitieprogramma is hier te vinden. (Op dit moment nog niet bekend!!)

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.