Even voorstellen: De JTC

De JTC heeft diverse taken binnen de vereniging met focus punt de jeugd van Pernix. Als JTC zijn wij o.a. verantwoordelijk voor de teamindeling van de jeugd, het vinden van jeugdtrainers bij alle teams, het begeleiden en opleiden van jeugdtrainers en het opstellen van een trainingsrooster. Daarnaast kijken wij ook samen hoe we het beleid rondom de jeugd beter vorm kunnen geven en hoe we samen onze jeugd nog beter kunnen laten gaan korfballen! 

De Jeugd Technische Commissie (JTC) seizoen 2020-2021 bestaat uit de volgende leden:

  • Perla Breedveld
  • Inge van Duuren
  • Joost Kuipers
  • Laura Middelkoop
  • Rob Tirion
  • Jose de Boer

Om alles gedurende het seizoen goed te laten verlopen en de ontwikkeling van alle jeugd te kunnen volgen, hebben wij een letter verdeling binnen de JTC. Per letter hebben wij twee coordinatoren, die het aanspreekpunt zijn voor de jeugd, ouders en trainers van die letter. De verdeling is: 

Coordinator A en B jeugd: Joost en Jose
Coordinator C en D jeugd: Perla en Inge
Coordinator E, F en Pukkies/Kangoeroes: Laura en Rob

Rob en Laura

Ons kun je op het veld altijd aanschieten of je kunt een mail sturen naar jc@pernix.nl

Groeten,

Perla

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg