IJM

Even voorstellen: De JTC

Even voorstellen: De JTC

De JTC heeft diverse taken binnen de vereniging met focus punt de jeugd van Pernix. Als JTC zijn wij o.a. verantwoordelijk voor de teamindeling van de jeugd, het vinden van jeugdtrainers bij alle teams, het begeleiden en opleiden van jeugdtrainers en het opstellen van een trainingsrooster. Daarnaast kijken wij ook samen hoe we het beleid rondom de jeugd beter vorm kunnen geven en hoe we samen onze jeugd nog beter kunnen laten gaan korfballen! 

De Jeugd Technische Commissie (JTC) seizoen 2020-2021 bestaat uit de volgende leden:

  • Perla Breedveld
  • Inge van Duuren
  • Joost Kuipers
  • Laura Middelkoop
  • Rob Tirion
  • Jose de Boer

Om alles gedurende het seizoen goed te laten verlopen en de ontwikkeling van alle jeugd te kunnen volgen, hebben wij een letter verdeling binnen de JTC. Per letter hebben wij twee coordinatoren, die het aanspreekpunt zijn voor de jeugd, ouders en trainers van die letter. De verdeling is: 

Coordinator A en B jeugd: Joost en Jose
Coordinator C en D jeugd: Perla en Inge
Coordinator E, F en Pukkies/Kangoeroes: Laura en Rob

Rob en Laura

Ons kun je op het veld altijd aanschieten of je kunt een mail sturen naar jc@pernix.nl

Groeten,

Perla

Overig nieuws

Bootcamp bij Pernix

Hallo allemaal, Mijn naam is Nicky van Rosmalen en de meesten van jullie zullen mij kennen als selectiespeler en als jeugdtrainer van onze vereniging. Ik

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.