IJM

Sportverenigingen vol vragen na nieuwe coronamaatregelen

Sportverenigingen vol vragen na nieuwe coronamaatregelen

Groepen mogen vanaf zondagavond niet groter zijn vijftig personen in de regio’s Haaglanden en Hollands Midden. Wat dit voor sportverenigingen gaat betekenen is nog onduidelijk. ‘Geldt dit voor de kantine, per veld of voor het hele complex?, vragen verschillende korfbalverenigingen zich af. Want aan vijftig bezoekers zit een sportcomplex al snel.

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.