Houweling

Sportverenigingen vol vragen na nieuwe coronamaatregelen

Groepen mogen vanaf zondagavond niet groter zijn vijftig personen in de regio’s Haaglanden en Hollands Midden. Wat dit voor sportverenigingen gaat betekenen is nog onduidelijk. ‘Geldt dit voor de kantine, per veld of voor het hele complex?, vragen verschillende korfbalverenigingen zich af. Want aan vijftig bezoekers zit een sportcomplex al snel.

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg