IJM

Nieuwsbrief 30 oktober 2020

Nieuwsbrief 30 oktober 2020

Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief,  met gelukkig ook een niet-corona bericht. Heb je vragen, stel ze dan via secretariaat@pernix.nl
 
Met vriendelijke groet,
Tessa de Wekker – secretaris
 
Zaalcompetitie
 
Het KNKV heeft deze week een ‘routekaart’ voor de aankomende zaalperiode bekend gemaakt. Er is sprake van verschillende scenario’s, met verschillende starttijden van de competitie, variërend van eind november tot februari en zelfs de optie dat er helemaal geen zaalcompetitie gespeeld gaat worden. Uiteraard weten we nu nog niet wat het wordt, maar deze routekaart geeft wel houvast voor als er meer duidelijkheid komt. Duidelijk is wel, dat áls we gaan starten, er geen vrije weekenden meer zijn in de meeste speelschema’s. Aanstaande dinsdag is er weer een persconferentie, waaruit wellicht het één en ander duidelijk wordt.
 
Zaaltrainingen
 
Tenzij er extra maatregelen van kracht worden die het onmogelijk maken, gaan vanaf 9 november de zaaltrainingen van start. Hieronder staat het trainingsrooster.
 
Net zoals bij de veldtrainingen, gelden ook bij de zaaltrainingen een aantal regels en maken we de volgende afspraken met elkaar:

  • Bij klachten blijf THUIS, hoe licht ook! Ook als iemand uit het gezin koorts en/of benauwdheidsklachten heeft (of de afgelopen 24 uur heeft gehad) word je geacht thuis te blijven
  • Kom kort voor de training (maximaal 5 minuten) in trainingskleren naar de zaal.
  • Iedereen vanaf 13 jaar draagt overal binnen een mondkapje, behalve tijdens de trainingen zelf
  • Maximaal 30 mensen in de zaal, dit aantal is inclusief kinderen en trainers of coaches
  • Er mogen maximaal 30 mensen in 1 zaal zijn. Hierbij wordt iedereen meegerekend. In principe zal dit geen probleem zijn voor onze trainingen. Alleen de trainingen van 3/4/5 en de breedtesport senioren/veteranen zullen tegen het maximum aan zitten. We vragen deze spelers flexibel te zijn en vooraf aan elkaar te laten weten of je wel/niet komt trainen. Als blijkt dat het maximum toch overschreden wordt, spreek dan onderling af wie een keer niet komt.
  • Over de Pukkies en Kangoeroes en het maximum van 30 personen in de zaal wordt komende week gecommuniceerd.
  • Ouders mogen niet de zaal in en de tribunes zijn gesloten. U kunt uw kind helpen met schoenen wisselen maar daarna zult u naar buiten moeten. Een uitzondering zijn de ouders van de Pukkies.
  • Voor de senioren geldt nog steeds dat zij mogen doortrainen in viertallen, op anderhalve meter afstand. We willen als Pernix onze seniorleden daarvoor de gelegenheid geven. 
  • Trainen is geen verplichting in deze tijd, dus als het niet prettig voelt, dan hoef je niet te komen.

 
Trainingsrooster zaal

Maandag

ZAALTIJDSTIPTEAMTrainers
Zijl17.00-18.00F1 en F2Liset, Amy, Puck, Rick en Daan
 18.00-19.00Alle E teamsGezamenlijk E-trainers
Basalt18.00-19.00D1 en D2Wilko, Nicky en Perla
Odette, Wendeline en Thekla
 19.00-20.00C1 en B1Manolis en Jet Lepelaar
Damme
 20.00-21.00A1 en A2Raymond en Jet van Osnabrugge
 21.00-22.30S1 en S2Elmer Coevert en Joost Kuipers
Broekplein18.00-19.00D3Sem, Geert en Bram
 19.00 -20.00C2Carla, Roos H en Ingrid
Het Gebouw19.00-20.00B2Sander en Marian
 20.00-21.00A3VACATURE

 
Dinsdag

ZAALTIJDSTIPTEAMTrainers
Basalt21.00-22.00Breedtesport senioren en VeteranenOnder eigen begeleiding

 
Woensdag

ZAALTIJDSTIPTEAMTrainers
Zijl17.00-18.00F1 en F2 en E2Liset, Amy, Puck, Rick en Daan
Inge van Duuren en Jera
 18.00-19.00D1 en D2Wilko, Nicky en Perla
Odette, Wendeline en Thekla
 19.00-20.00B1 en B2Damme
Marian en Sander
 20.00-21.00A1 en A2Raymond en Jet van Osnabrugge
Erika Velder en Stephan van de Berg
 21.00-22.30S1 en S2Elmer Coevert, Joost Kuipers en Dimitri
Basalt21.00-22.00S3 en S4/5Brenda
Onder eigen begeleiding
Broekplein18.00-19.00C1Manolis van de Leek en Jet Lepelaar
 19.00-20.00A3VACATURE
Corantijnstraat17.30-18.30E4 en E5Lotte Zonderop en Thijs Weijermars
Fenna Richel en Stefan Bekooy
 18.30-19.30D3Sem, Bram en Geert
Kikkerpolder18.00-19.00E1 en E3Laura Middelkoop en Marit Waltmann
Jolijn Deurman en Willemijn Wayenberg

 
Donderdag

ZAALTIJDSTIPTEAMTrainers
Zijl18.00-19.00C3 en B3Laura Smits en Hester
Ed van Beek en Freek
Het Gebouw19.00-20.00C2Carla, Roos H en Ingrid

Het trainingsrooster is ook op de site te vinden. Let op: We hebben een paar nieuwe gymzalen waar we gaan trainen, namelijk Het Gebouw (Arubapad 2) en Kikkerpolder (Oegstgeesterweg 4a).

Jeugdactiviteiten zaterdagochtend
In de periode dat er geen competitie gespeeld mag worden door de jeugd, gaan wij als vereniging de zaterdagen voor de jeugd anders invullen. Denk hierbij aan onderling wedstrijdjes spelen, clinics en gemengde toernooien. Hoe en wat precies, dat hoort u later!

Jeugdkampioenen veld
Gelukkig is er toch nog wat leuk nieuws te melden: De jeugd heeft de veldcompetitie tot het eind kunnen brengen, voor de senioren was dat helaas niet het geval. In de jeugd hebben we ook wat kampioenen mogen huldigen: De A3, C1, D2, E1 en de E4 zijn kampioen geworden, gefeliciteerd allemaal!

Grote Clubactie
Jongens en meiden! Wat hebben jullie je best gedaan met het verkopen van loten. Online hebben we er al 992 (!) verkocht. En dan hebben jullie er ook vast nog een hoop verkocht op papier.

Die willen we graag gaan invoeren. Jullie kunnen zaterdag 31 oktober jullie boekjes inleveren bij Pernix. In het halletje staat een bak, duidelijk herkenbaar als Grote Club Actie bak …. Gooi ze er in, dan kunnen wij ze verwerken. Nog een reden dus om zaterdag naar het Hesjes-toernooi te komen!

Lukt het niet om zaterdag de lotenboekjes in te leveren, dan kan je ze ook in de brievenbus gooien van Floris. Die woont op De Sitterlaan 131 (Leiden).

In het systeem houden we bij, wie hoeveel loten heeft verkocht. Zodra de strenge coronamaatregelen voorbij zijn, kunnen jullie alsnog grabbelen. Nog even geduld dus hiervoor.

HEB JE NOG GEEN LOTEN GEKOCHT? Dan heb je geluk! Via de onderstaande link, kan je namens Pernix loten kopen …. Sla je slag en wie weet, win jij die EUR 100.000! Help je club, koop een lot!

https://clubactie.nl/lot/l.c.k.c.-pernix/220042

Algemene Ledenvergadering
In november houden we altijd de najaars algemene ledenvergadering, met daarin onder andere het jaarverslag en de financiële stukken van het afgelopen seizoen. Vanwege corona kunnen we momenteel helaas geen fysieke vergadering houden. Om iedereen toch op de hoogte te houden van hoe we er voor staan, de gelegenheid te geven vragen te stellen aan het bestuur en de jaarstukken officieel aan te nemen, zullen we de vergadering komende maand digitaal organiseren. Binnenkort ontvangt iedereen de jaarverslagen en verdere informatie

Overig nieuws

ouder-kind schutterstoernooi

voor de kinderen van de F t/m D is dit jaarlijkse toernooi het moment om je ouders, grootouders of andere familie (weer) mee te nemen

Nieuwsbrief 20 mei 2024

Vacature bestuurslid facilitair Na 12 jaar in de barcommissie en 5 jaar als voorzitter van deze commissie gaat Iris stoppen met deze functie. Daarom zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.