Houweling

Nieuwsbrief 4 november 2020

Beste Pernixers,

 
Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren hierbij nog een update. Ook hebben we informatie over onderlinge oefenwedstrijden voor de jeugd.

Met vriendelijke groet,
Tessa de Wekker – secretaris
 
Trainingen senioren

De groepsgrootte voor senioren is teruggebracht van 4 naar 2. De groepjes houden onderling 1,5 meter afstand, er is een duidelijke afbakening van de groepjes en de groepjes mengen niet.

Trainers/coaches tellen binnen mee bij het totale aantal van 30 personen per ruimte. De trainer is een soort algemene toezichthouder, want hij/zij mag niet aan meerdere groepjes tegelijk training geven. Sporters kunnen individueel om een aanwijzing vragen aan de trainer.
 
Verder gelden nog steeds de regels die afgelopen week zijn gecommuniceerd. Voor jeugd verandert er niets tov van de vorige nieuwsbrief. De ouders van de Kangoeroes en Pukkies worden via de trainers op de hoogte gesteld.
 
Onderlinge oefenwedstrijden jeugd 14 november 2020
 
Op 14 november organiseren we onderlinge oefenwedstrijden voor de jeugd in de Zijlhal. Algemene regels hiervoor zijn:

  • Voor de aanvang van de wedstrijd mag je maximaal 10 minuten van te voren de zaal in.
  • Na afloop van de wedstrijd mag je niet in de zaal blijven en ga je met je gehele team de zaal uit.
  • Alle jeugdwedstrijden met uitzondering van de wedstrijd A1-A2, de E-teams en de F-teams zullen 2×20 minuten duren met een pauze van maximaal 5 minuten. De wedstrijd A1-A2 zal 2×25 minuten duren met een pauze van maximaal 5 minuten. De wedstrijd van de F-teams zal 4×10 minuten duren met een pauze van maximaal 5 minuten.
  • Aan de trainers/coaches het verzoek om je goed aan de aangegeven tijden te houden, zodat alles volgens schema zal plaatsvinden. Dit is nodig, omdat er maximaal 30 personen in de zaal mogen zijn. Zorg dat je team op de aangegeven eindtijd van de wedstrijd de zaal verlaat. Als je eerder klaar bent, ook dan gelijk de zaal verlaten.
  • Scheidsrechters proberen wij te regelen, als je iemand weet die wilt fluiten laat het de JTC dan even weten. Als we niemand kunnen regelen, dan verwachten we dat de coaches de wedstrijd zullen begeleiden.
  • De thuis spelende ploegen zullen in een Pernix shirt spelen en de uitspelende ploegen in een eigen zwart shirt.

 
Wedstrijdschema:
 

ThuisUitStart wedstrijdZaal in vanaf
F1F209:1509:00
D2D311:4511:35
D1C213:0012:50
C3B314:1514:05
C1B215:3015:20
B1A316:4516:35
A1A218:0017:50
 

 
E-toernooi
 
De E-teams zullen een klein toernooitje hebben met onderlinge wedstrijden. Elke wedstrijd zal 2×8 minuten duren met een pauze van maximaal 2 minuten. Na elke wedstrijd wordt er van de trainers/coaches verwacht snel door te gaan naar de volgende wedstrijd, zodat ook hier volgens het schema zal worden gespeeld. Alle E kinderen worden om 10:20 uur in de zaal verwacht en moeten de zaal om 11:30 moeten verlaten. Ze nemen een zwart én oranje shirt mee.
 

ThuisUitStart wedstrijdVeldTeam ernaast
E1E210:301E5
E3E410:302 
E2E410:501E1
E3E510:502 
E3E111:101E2
E4E511:102 

Afsluiting Willem de Zwijgerlaan

De komende tijd wordt de Willem de Zwijgerlaan geasfalteerd. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de Zijlhal op een aantal momenten. Deze informatie ontvingen wij van de gemeente:

Er wordt gewerkt aan het stuk Willem de Zwijgerlaan tussen de Gooimeerlaan en de IJsselmeerlaan. De werkzaamheden vinden plaats van donderdagavond 12 november 20.00 uur tot zondagochtend 15 november 9.00 uur. In deze fase wordt gedurende 3 nachten en 1 dag (zaterdag) gewerkt. Dit stuk van de Willem de Zwijgerlaan is dan afgesloten voor autoverkeer.

Vanaf donderdagavond 12 november t/m zondagochtend 15 november wordt het autoverkeer op een aantal plekken omgeleid. Met uitzondering van vrijdag 13 november overdag, dan is de weg begaanbaar voor verkeer.

Omleidingen
Reist u met de auto, houd dan rekening met de volgende verkeersmaatregelen: De Marnixstraat en de Kooilaan zijn afgesloten aan de kant van de Willem de Zwijgerlaan. Voor het bestemmingsverkeer daar gelden de volgende omleidingsroutes:
• Om de wijk te verlaten richting Leiderdorp wordt het autoverkeer omgeleid via de Maresingel/Herensingel – Lage Rijndijk – Sumatrastraat.
• Om de wijk te verlaten richting Oegstgeest wordt het autoverkeer omgeleid via Maresingel/Herensingel – Langegracht – Schuttersveld – Schipholweg.
• De kruisingen bij de Gooimeerlaan en IJsselmeerlaan / Sumatrastraat blijven open en begaanbaar voor bestemmingsverkeer. De omleidingen worden ter plekke aangegeven met borden. De gemeente zet verkeersregelaars in voor een vlot en veilig verloop.

Openbaar vervoer
Het busverkeer rijdt de reguliere routes behalve op zaterdag 14 november overdag en ’s avonds. Buslijnen 6, 56, 365 en 410 rijden dan via alternatieve routes. In geval van nood kunnen de hulpdiensten doorrijden.

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg