IJM

Nieuwsbrief 11 november 2020

Nieuwsbrief 11 november 2020

Beste Pernixers,


Hierbij een korte nieuwsbrief, met activiteiten voor de jeugd op de komende zaterdagen en nieuws over het RRC/Basalt.
Met vriendelijke groet,

Tessa de Wekker – secretaris
 
Activiteiten voor de jeugd op zaterdag
Geen wedstrijden spelen, kijken naar het 1e, patatjes eten in de kantine of de hele dag in de Zijlhal hangen. Wat een saaie zaterdagen! Daarom willen wij als Pernix jouw zaterdag leuker maken met activiteiten.

Voor de komende periode hebben wij op een mooi programma gemaakt met activiteiten voor verschillende jeugdleeftijden. Ook met deze activiteiten moeten wij rekening houden met de corona regels, vandaar dat niet elke zaterdag voor elke leeftijd iets georganiseerd kan worden. Hieronder kun je het schema vinden met de activiteiten. In de week van de activiteit zal meer gecommuniceerd worden over wat, waar, hoe laat en hoe je je kunt aanmelden.

Normaliter werken we niet met aanmeldingen, maar door de huidige maatregelen zullen wij met inschrijvingen werken. Dat geeft ons inzicht in het aantal kinderen dat gaat komen en geeft ons de gelegenheid om groepen van juiste groottes in te delen. 
 
21 november
D-E en F the battle
B en C the battle

28 november
Jeugd korfbal challenge toernooi•
Voor de A-B-C (en mogelijk voor de D-E)

5 december
Sint E en F
Sport instuif voor de D-C-B en A
 
Geen trainingen in Basalt/RRC voor 18+
Helaas hebben wij vandaag een brief gehad via de gemeente vanuit Basalt/RRC dat zij geen trainingen van iedereen van 18 jaar en ouder toestaan in de zaal. Dit geldt in elk geval tot en met 18 november (komende woensdag). Over daarna hebben we op dit moment geen informatie.  
 
Dit betekent concreet dat de trainingen komende week van de S1/S2 (maandag), breedtesport/veteranen (dinsdag) en S3/S4/S5 (woensdag) niet door kunnen gaan. Ook de spelers van de A1/A2 die 18 of ouder zijn, kunnen aanstaande maandag niet trainen. We hebben helaas geen vervangende zaalruimte beschikbaar. Wel is het mogelijk om op het veld te trainen als jullie dat willen.

We vinden het erg vervelend, vooral ook omdat we pas vandaag hierover geïnformeerd zijn en er daarom afgelopen week teams voor niets bij de zaal stonden. We kunnen er als Pernix helaas niets aan doen. We hopen dat we vanaf 19 november weer in Basalt terecht kunnen. We houden jullie op de hoogte.

Overig nieuws

En wat doe JIJ voor je club?! Freek

  Deze keer zetten we vrijwilliger Freek van der Meij  in het zonnetje!  Welke taken heb je allemaal gedaan bij Pernix?  Ik ben begonnen bij

Bootcamp bij Pernix

Hallo allemaal, Mijn naam is Nicky van Rosmalen en de meesten van jullie zullen mij kennen als selectiespeler en als jeugdtrainer van onze vereniging. Ik

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.