Houweling

26-11-2016 GKV 1 – Pernix 1

November 2016. Een ontketend Pernix 1 is op dat moment de meest scorende korfbalploeg van Nederland. “Speciale” opnames uit de wedstrijd GKV 1 – Pernix 1. Genieten. Hieronder ook de wedstrijdfoto’s van Wim den Besten [voorzitter GKV, tevens (sport) fotograaf]. Tot slot twee koekies van Stijn.

http://www.wbesten.nl/GKVENOMICS1PERNIX126NOV2016/

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie: