IJM

26-11-2016 GKV 1 – Pernix 1

26-11-2016 GKV 1 – Pernix 1

November 2016. Een ontketend Pernix 1 is op dat moment de meest scorende korfbalploeg van Nederland. “Speciale” opnames uit de wedstrijd GKV 1 – Pernix 1. Genieten. Hieronder ook de wedstrijdfoto’s van Wim den Besten [voorzitter GKV, tevens (sport) fotograaf]. Tot slot twee koekies van Stijn.

http://www.wbesten.nl/GKVENOMICS1PERNIX126NOV2016/

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.