IJM

Een lekkere kerst met Pernix!

Een lekkere kerst met Pernix!

Beste Pernixers, De komende decembermaand heeft Pernix iets speciaals voor alle leden, jubileumleden en andere betrokkenen. We helpen jou de decembermaand door met een aantal lekkere en mooie producten, en jij steunt Pernix in deze moeilijke tijden voor sportverenigingen. Wat hebben we in de aanbieding?
Jubileumwijnen Met de feestdagen op komst en het Pernix Jubileum in het verschiet is het nu tijd voor het volgende. Met onze wijnleverancier De Geus en Pernix wijnkenners, Jeroen Wayenberg en Pieter de Frel, zijn 2 prachtige Jubileum wijnen geselecteerd. Met de koop van deze wijnen verwent u uzelf en Pernix, want de marge die op de wijnen zit komt geheel ten goede aan het Jubileum.

De wijnen zijn te koop voor € 7,- per fles of een doosje van 6 flessen voor € 40,-.

Bestellen is heel eenvoudig. Het kan per direct, stuur een bericht naar jubileum@pernix.nl of neem bij vragen contact op met Jeroen, Pieter of Tom en alles komt in orde! Alle bestellingen die voor 15 december worden geplaatst, worden voor de kerstdagen geleverd.
            
De witte wijn is de Estaciones Verdejo, een heel heldere strogele wijn met aroma’s van wit fruit zoals appel en peer, citrus en een florale afdronk. Gebalanceerd met verfijnde zuren die voor veel frisheid zorgen.


                   

De rode wijn komt van hetzelfde huis en is de Estaciones Tempranillo, een kersenrode wijn met een ronde, fruitige smaak en aroma’s van rood fruit, zoethout en een florale afdronk.

Alvast hele prettige feestdagen!
De Jubileum commissie
Kerstpakketten Wil je met de kerstdagen een klein beetje Pernix in huis? Bestel dan het Pernix kerstpakket en je zit er warmpjes bij! In het kerstpakket zit lekkers voor jong en oud en een fles rode, witte of rosé wijn. Geef je keuze door bij je bestelling. Het pakket kost 25 euro en is tot 15 december te bestellen. Dat kan door een mail te sturen aan clubhuiszaken@pernix.nl. Wees er snel bij en steun onze club!

Alvast fijne feestdagen van de Clubhuiscommisse!
 
  Nieuwsbericht Grote Clubactie
 
Jongens en meiden, wat hebben jullie het goed gedaan! Pernix gaat iets meer dan EUR 3.000,- ontvangen vanuit de Grote Club Actie.

Dat kan nog meer worden ….. als jullie nog boekjes thuis hebben liggen, die nog ingevoerd moeten worden. Dat kan tot en met maandag 30 november. Dus, heb je thuis nog een boekje met verkochte loten liggen? Graag dit weekend inleveren op De Sitterlaan 131!
 
HEB JE NOG GEEN LOTEN GEKOCHT?? Dan heb je geluk!
Via de onderstaande link, kan je namens Pernix loten kopen. Sla je slag en wie weet win jij die EUR 100.000!
 
Reminder: ALV aanstaande donderdag
De digitale ALV is aanstaande donderdag om 20.00. Eerder is de uitnodiging al verstuurd. Aanmelden kan nog tot en met 1 december. Ook is het tot die dag mogelijk om schriftelijke vragen te stellen.

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.