IJM

Nieuwsbrief 18 januari 2021

Nieuwsbrief 18 januari 2021

Beste Pernixers,

Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het jaar waarin Pernix 100 wordt. Hopelijk kunnen we er met zijn alleen later in het jaar een feest(je) van maken. We houden jullie op de hoogte van de (aangepaste) plannen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur.

Corona

De lockdown is verlengd en het KNKV heeft aangegeven dat er, op de Korfbal League na, geen zaalcompetitie meer wordt gespeeld omdat de tijd daarvoor te kort wordt. Beide zaken betekenen dat we deze winter niet meer in de zaal gaan trainen. Voorlopig zullen de trainingen doorgaan op het veld zoals dat nu het geval is. Mochten er nieuwe maatregelen komen, zoals bijvoorbeeld een avondklok, dan berichten we jullie zo snel mogelijk daarna over de gevolgen hiervan voor de trainingsactiviteiten.

We willen nogmaals benadrukken dat iedereen kort voor aanvang van de training arriveert en meteen na afloop weer naar huis gaat. Blijf niet hangen, ook niet bij het hek. Het wordt te druk en bovendien zorgt dit voor gevaarlijke situaties op het fietspad, zeker nu het donker is.

We merken dat meer ouders hun kinderen naar de training brengen nu het donker is. Dat is volkomen logisch. We willen echter benadrukken dat de kinderen bij het hek moeten worden afgezet en vragen ouders daarna weg te gaan en pas vlak voor het einde van de training de kinderen weer op te halen.

Vanaf deze week zullen we op drukke tijden weer surveillanten inzetten. Dank alvast aan iedereen die ons wil helpen surveilleren!

Grote Clubactie

Gelukkig is er ook goed nieuws! De jeugdleden hebben afgelopen najaar gezorgd voor een recordopbrengst via de Grote Clubactie! Jullie zijn toppers. Ontzettend bedankt voor jullie inzet. De prijsjes voor de kinderen die de meeste loten hebben verkocht zullen op een later tijdstip op een gepaste manier worden uitgereikt.Oliebollen, kerstpakketten en jubileumwijnen

Nog een bedankje van onze kant. In december hebben veel leden zich ingezet voor het bakken van oliebollen, het maken en bezorgen van kerstpakketten en het bezorgen van jubileumwijnen. Dit alles heeft bij elkaar een behoorlijk bedrag opgeleverd voor Pernix. En daarnaast hebben deze acties het verenigingsgevoel in deze gekke tijden versterkt. Beide zijn van groot belang om onze mooie club door de coronacrisis te loodsen.

We willen daarom iedereen bedanken voor zijn of haar inzet! Een sportclub wordt gemaakt door de leden en de vrijwilligers en als Pernix zijn we bijzonder trots op iedereen die onze vereniging een warm hart toe draagt en zijn/haar steentje bijdraagt. Dus nogmaals: onwijs bedankt! En natuurlijk ook dank je wel aan iedereen die oliebollen, kerstpakketten en/of jubileumwijnen besteld heeft!

Jubiluemwijnen bestellen kan trouwens nog steeds. Raakt je voorraad op? Stuur dan een mailtje naar jubileum@pernix.nl. De wijnen zijn te koop voor € 7,- per fles of een doosje van 6 flessen voor € 40.

Nieuwjaarsquiz

De online nieuwjaarsquiz was een groot succes. Ook met deze actie hebben we het Pernix-gevoel er in kunnen houden en bovendien de clubkas een beetje kunnen spekken. Dank aan een ieder voor de organisatie en natuurlijk de deelname. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Overig nieuws

Nieuw bij Pernix

Naam: Wouter Westgeest Lengte: 183 Leeftijd: 23 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Moeder, Vader en broertje samenwonend Werk/studie: Academie voor Lichamelijke Opvoeding, aan het werk als

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?!

Deze keer zetten we vrijwilliger Roderick Eyckenschild (43 jaar) in het zonnetje! Roderick is één van de vertrouwenscontactpersonen bij Pernix. Hoe ben je bij Pernix

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.