Share on facebook

Elmer Coevert stopt als trainer/coach van Pernix 1

Elmer Coevert stopt als trainer/coach van Pernix 1
 
Aan het einde van het huidige korfbalseizoen zal hoofdtrainer Elmer Coevert Pernix gaan verlaten. De TC vindt het jammer dat hij vertrekt, maar begrijpt zijn beslissing.


Het zijn 2 bijzondere jaren geworden met als duidelijk hoogtepunt het kampioenschap in de zaal Overgangsklasse 2019/2020, waarmee promotie naar de Hoofdklasse werd behaald.

Daarnaast werden beide seizoenen helaas ernstig beinvloed door de onverwachte COVID-19 pandemie, waardoor de laatste zaalwedstrijden en 2e helft veld van het seizoen 2019/2020, en de gehele zaalcompetitie 2020/2021 niet gespeeld konden worden.

Elmer heeft zich altijd erg op zijn plek en welkom gevoeld bij Pernix en het goed naar zijn zin gehad en draagt hiermee de doorstart met een nieuwe selectie over aan een opvolger.

Wij willen Elmer van harte bedanken voor zijn goede werk en inzet voor de Pernix selectie, en hopen, wanneer de veldcompetitie hervat zal kunnen worden, op een mooie afsluiting op het veld dit voorjaar.

De TC is ondertussen gestart met het zoeken naar een opvolger.
 
TC Pernix

Overig nieuws

Start nieuw seizoen Pernix Jeugd

Beste ouders/verzorgers van jeugdleden en leden, De vakantie is al van start! Graag informeren wij jullie alvast over de start van het seizoen 2021-2022 en