IJM

Elmer Coevert stopt als trainer/coach van Pernix 1

Elmer Coevert stopt als trainer/coach van Pernix 1

Elmer Coevert stopt als trainer/coach van Pernix 1
 
Aan het einde van het huidige korfbalseizoen zal hoofdtrainer Elmer Coevert Pernix gaan verlaten. De TC vindt het jammer dat hij vertrekt, maar begrijpt zijn beslissing.


Het zijn 2 bijzondere jaren geworden met als duidelijk hoogtepunt het kampioenschap in de zaal Overgangsklasse 2019/2020, waarmee promotie naar de Hoofdklasse werd behaald.

Daarnaast werden beide seizoenen helaas ernstig beinvloed door de onverwachte COVID-19 pandemie, waardoor de laatste zaalwedstrijden en 2e helft veld van het seizoen 2019/2020, en de gehele zaalcompetitie 2020/2021 niet gespeeld konden worden.

Elmer heeft zich altijd erg op zijn plek en welkom gevoeld bij Pernix en het goed naar zijn zin gehad en draagt hiermee de doorstart met een nieuwe selectie over aan een opvolger.

Wij willen Elmer van harte bedanken voor zijn goede werk en inzet voor de Pernix selectie, en hopen, wanneer de veldcompetitie hervat zal kunnen worden, op een mooie afsluiting op het veld dit voorjaar.

De TC is ondertussen gestart met het zoeken naar een opvolger.
 
TC Pernix

Overig nieuws

ouder-kind schutterstoernooi

voor de kinderen van de F t/m D is dit jaarlijkse toernooi het moment om je ouders, grootouders of andere familie (weer) mee te nemen

Nieuwsbrief 20 mei 2024

Vacature bestuurslid facilitair Na 12 jaar in de barcommissie en 5 jaar als voorzitter van deze commissie gaat Iris stoppen met deze functie. Daarom zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.