IJM

Leidse Hout Nostalgie

Leidse Hout Nostalgie

Leidse Hout nostalgie. Bijna 80 foto’s waarvan een groot gedeelte nog stamt uit de tijd toen Pernix het veld op de Leidse Hout bespeelde [1965-1983]. Onvergetelijke momenten, gecombineerd met nummer 11 van de Pernix CD, inmiddels alweer zo’n 25 jaar oud. Met tekst en muziek van Peter Kuipers en gezongen door het complete Pernix-cabaret met aanhang en zelfs wat kinderen! Geen flat met parkeerterrein, maar een school met speelterrein staat op de plek waar een ons verenigingsleven bruiste… Pure nostalgie… [bron Jubileum Pernix Omroep, uitgave 3, januari 2021] De foto’s in het filmpje zijn samengesteld door Peter Kuipers.

Overige video's

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.