IJM

Jubileumwijnen

Jubileumwijnen

De vraag naar onze jubileumwijnen komt na ‘Dry januari’ weer op gang. De eerste bestellingen van het nieuwe jaar zijn inmiddels alweer binnen. De jubileumcommissie gaat daarom een nieuwe ronde uitleveren. Wil jij jezelf ook (weer) trakteren op deze heerlijke Pernix-wijn? Dat kan!

Bestellen is heel eenvoudig. Stuur een bericht naar jubileum@pernix.nl of neem bij vragen contact op met Jeroen, Pieter of Tom en alles komt in orde!

De wijnen zijn te koop voor € 7,- per fles of een doosje van 6 flessen voor € 40,-. Per fles komt 2 euro ten goede van het jubileum. Met deze traktatie aan jezelf steun je dus ook nog onze mooie club!

De witte wijn is de Estaciones Verdejo, een heel heldere strogele wijn met aroma’s van wit fruit zoals appel en peer, citrus en een florale afdronk. Gebalanceerd met verfijnde zuren die voor veel frisheid zorgen.De rode wijn komt van hetzelfde huis en is de Estaciones Tempranillo, een kersenrode wijn met een ronde, fruitige smaak en aroma’s van rood fruit, zoethout en een florale afdronk.

Hartelijke groeten,
De Jubileum commissie

Overig nieuws

En wat doe JIJ voor je club?! Freek

  Deze keer zetten we vrijwilliger Freek van der Meij  in het zonnetje!  Welke taken heb je allemaal gedaan bij Pernix?  Ik ben begonnen bij

Bootcamp bij Pernix

Hallo allemaal, Mijn naam is Nicky van Rosmalen en de meesten van jullie zullen mij kennen als selectiespeler en als jeugdtrainer van onze vereniging. Ik

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.