IJM

Jubileumwijnen

Jubileumwijnen

De vraag naar onze jubileumwijnen komt na ‘Dry januari’ weer op gang. De eerste bestellingen van het nieuwe jaar zijn inmiddels alweer binnen. De jubileumcommissie gaat daarom een nieuwe ronde uitleveren. Wil jij jezelf ook (weer) trakteren op deze heerlijke Pernix-wijn? Dat kan!

Bestellen is heel eenvoudig. Stuur een bericht naar jubileum@pernix.nl of neem bij vragen contact op met Jeroen, Pieter of Tom en alles komt in orde!

De wijnen zijn te koop voor € 7,- per fles of een doosje van 6 flessen voor € 40,-. Per fles komt 2 euro ten goede van het jubileum. Met deze traktatie aan jezelf steun je dus ook nog onze mooie club!

De witte wijn is de Estaciones Verdejo, een heel heldere strogele wijn met aroma’s van wit fruit zoals appel en peer, citrus en een florale afdronk. Gebalanceerd met verfijnde zuren die voor veel frisheid zorgen.De rode wijn komt van hetzelfde huis en is de Estaciones Tempranillo, een kersenrode wijn met een ronde, fruitige smaak en aroma’s van rood fruit, zoethout en een florale afdronk.

Hartelijke groeten,
De Jubileum commissie

Overig nieuws

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3.  Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor

Staf A1 seizoen 24/25

Verheugd kunnen wij meedelen dat vanaf komend seizoen de A1 begeleid zal worden door Wilko Heijl en Seth Karstens met ondersteuning van Nicky van Rosmalen.Met

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.