IJM

Nieuwbrief bestuur 3 maart 2021

Nieuwbrief bestuur 3 maart 2021

Trainen in groepsverband tot en met 26 jaar

Vanaf vandaag mag iedereen tot en met 26 jaar weer buiten trainen in teamverband. Zij hoeven geen anderhalve meter afstand meer te houden tijdens de training en mogen dus weer partijvormen doen. Voor en na de training geldt de onderlinge afstand wel! De trainers van de senioren zullen zelf een plan maken om beide groepen, zowel tm 26 jaar als ouder, zo goed mogelijk te bedienen. Voor de breedtesportsenioren geldt dat ze zelf verdeling kunnen maken tussen spelers tot en met 26 jaar en spelers ouder dan 26. Voor iedereen ouder dan 26 verandert er op dit moment niets, zij mogen alleen in tweetalen trainen met minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar en andere tweetallen.

Oorkonde van gemeente Leiden voor sportprestaties vorig seizoen
De selectie van Pernix heeft van de gemeente een oorkonde en een sculptuur gekregen voor de promotie naar de hoofdklasse zaal, die vorig seizoen is bereikt. De gemeente heeft alle bijzondere sportieve prestaties in Leiden beloond. Als Pernix zijn we er heel trots op dat ook wij er een hebben gekregen voor de unieke prestatie van het eerste van vorig seizoen.

Schoolsport korfbal naar Pernix
Pernix heeft het schoolsportkorfbal overgenomen van Sporting Trigon. Dit betekent dat onze vereniging kennismakingscursussen voor Leidse basisscholieren gaat organiseren. Dit is een mooie kans voor ons als Pernix om ons nog meer te profileren als de leukste en gezelligste korfbalvereniging van Leiden. Heb je vriendjes of vriendinnetjes die graag zes kennismakingstrainingen komen doen? Vertel ze dan over de schoolsportcursus korfbal bij Pernix en wie weet zien we ze terug op het veld! Aanmelden voor 31 maart.

Meer informatie over de schoolsportcursus vind je hier

Overig nieuws

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.