IJM

Rick Nell nieuwe trainer/coach Pernix 1

Rick Nell nieuwe trainer/coach Pernix 1

De TC is verheugd om bekend te kunnen maken dat Rick Nell met ingang van het seizoen 2021/2022 de nieuwe hoofdtrainer zal zijn van de Pernix selectie.

Rick is voor velen wellicht geen onbekende. Ooit begonnen in de jeugd van HKV (Den Haag) heeft hij in de jaren 80 als speler van VEO 1 meerdere malen de degens gekruist met Pernix 1. Als trainer heeft hij de afgelopen jaren onder meer de selecties van Weidevogels, GKV (H), Tempo en Meervogels onder zijn hoede gehad. Van 2015 tot 2019 heeft Rick een succesvolle periode bij Fiks gehad waarmee hij zowel op het veld als in de zaal is gepromoveerd van de 1e klasse naar de Hoofdklasse.

Na enkele leuke en inspirerende gesprekken is de TC ervan overtuigd geraakt dat Rick goed bij Pernix zal passen, zowel als persoon als wat betreft zijn visie op het korfbalspel. Hij heeft er veel zin in om met een jonge, talentvolle selectie te gaan bouwen aan een team voor de komende jaren, waarbij één van de doelen zal zijn om de eigen jeugd te gaan inpassen. Hierbij zal Rick in de trainingen en tijdens wedstrijden geassisteerd gaan worden door Joost Kuipers, die deze functie dit seizoen ook al vervult.

Wij wensen Rick een hele mooie, succesvolle en gezellige periode toe bij Pernix!

TC Pernix

Overig nieuws

Nieuw bij Pernix

Naam: Wouter Westgeest Lengte: 183 Leeftijd: 23 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Moeder, Vader en broertje samenwonend Werk/studie: Academie voor Lichamelijke Opvoeding, aan het werk als

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?!

Deze keer zetten we vrijwilliger Roderick Eyckenschild (43 jaar) in het zonnetje! Roderick is één van de vertrouwenscontactpersonen bij Pernix. Hoe ben je bij Pernix

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.