IJM

Nieuwsbrief 12-04-2021

Nieuwsbrief 12-04-2021

Het is ongelofelijk, maar onze mooie club bestaat nu echt bijna 100 jaar! 11 mei 2021 is onze officiële verjaardag, want we zijn op 11 mei 1921 opgericht. En dat willen we natuurlijk vieren met alle Pernixers! Wij gaan onze Pernix-verjaardag creatief aanpakken. We organiseren een evenement waarbij iedereen via een livestream, vanuit huis, aanwezig kan zijn. Dus zet alvast op 11 mei een blok in je agenda tussen 17.45 uur en 19.00 uur! Meer informatie volgt nog.

Hartelijke groet,
De jubileumcommissie

Jeugdweekend

Lieve allemaal,
Met pijn in ons hart hebben we besloten om het jeugdweekend van 2021 in juli niet door te laten gaan. De corona-pandemie maatregelen en de bijkomende onzekerheden (anderhalve meter cultuur, stafleden niet volledig gevaccineerd) maken het onmogelijk om dit op een veilige manier te organiseren. We zijn nog aan het kijken of we wellicht later in het jaar een alternatief kunnen organiseren.

Liefs van de hoofdstaf en het bestuur van Pernix


Roderick Eyckenschild heeft VCP-certificaat gehaald

Vorig jaar zomer is Roderick Eyckenschild aangetreden als Vertrouwens Contact Persoon bij Pernix. Hij volgde Wilco Boer op en is samen met Evelien Konijnendijk VCP bij Pernix. Recent heeft Roderick via NOC*NSF de cursus voor VCP’s met goed gevolg afgerond en het certificaat behaald. Wij willen hem van harte feliciteren. We zijn als bestuur hartstikke blij dat we nu twee gecertificeerde VCP’s hebben. Meer informatie over wat een Vertrouwens Contact Persoon is en wie Evelien en Roderick zijn en hoe je ze kunt bereiken, vind je hier.

Bestuur bedankt JTC, JAC en andere vrijwilligers voor organisatie jeugdactiviteiten

Door corona kunnen er helaas geen competitiewedstrijden gespeeld worden. Daarom organiseren de Jeugd Technische Commissie en de Jeugd Activiteiten Commissie bijna elke zaterdag verschillende activiteiten voor de Pernix-jeugd. Op die manier hopen we onze jeugdleden toch een fijne korfbalzaterdag te kunnen bezorgen en het Pernix-gevoel levend te houden. Het bestuur wil daarom graag de JTC, de JAC en alle trainers, scheidsrechters en andere vrijwilligers die betrokken zijn bij de activiteiten heel hartelijk bedanken! We hopen dat we weer snel ‘normaal’ kunnen korfballen maar tot die tijd (en ook als we wel weer competitie kunnen spelen natuurlijk) is jullie hulp onmisbaar. Dank jullie wel!!


Nieuwe shirtsponsors voorgesteld: IJM

Komend seizoen gaan we in nieuwe wedstrijdshirts spelen. De sponsorcommissie is het afgelopen jaar hard bezig geweest om nieuwe shirtsponsors te contracteren. In de komende nieuwsbrieven stellen we steeds een sponsor voor. Vandaag: IJM.

De gehele jeugd speelt vanaf september 2021 met een nieuwe hoofdsponsor op het shirt; IJM. IJM, International Justice Mission, is een organisatie die zich inzet tegen slavernij en geweld tegen vrouwen en kinderen. Wereldwijd leven naar schatting meer dan 40 miljoen mensen in slavernij; dat zijn er meer dan ooit! Bekijk hier het verhaal van een van hen.

IJM’s werkwijze is om slachtoffers te bevrijden, levens te herstellen en daders op te pakken en te berechten om zo rechtssystemen te herstellen. In de afgelopen jaren heeft IJM met hulp van lokale autoriteiten al ruim 58.000 mensen kunnen bevrijden. Als IJM Nederland geloven we dat “We hier zijn om een stem te zijn voor slachtoffers van slavernij & geweld wereldwijd. Om zo ons land te bewegen, zich vol in te zetten voor gerechtigheid.”

IJM bedankt Pernix dat ze als partner samen een stem kunnen zijn en het land in beweging zetten! Samen brengen we hoop, samen brengen we gerechtigheid!

Meer info:  www.ijmnl.org

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.