Nieuwsbericht 26-04-2021

Veldcompetitie afgelast

Het KNKV heeft de voorjaarscompetitie afgelast. Dit heeft de bond gedaan na de bekendmaking van het openingsplan van het kabinet. Pas in stap 5 komt het spelen van wedstrijden buiten de eigen vereniging aan bod. Dat is volgens het openingsplan pas begin juli het geval. Daarmee is het onmogelijk om de veldcompetitie te spelen. Mocht de rijksoverheid beslissen dat er toch eerder dan 7 juli wedstrijden tegen andere verenigingen gespeeld mogen worden, dan zal het KNKV bekijken wat de mogelijkheden zijn om in welke vorm dan ook wedstrijden aan te bieden. Datzelfde geld voor ons als vereniging.

Als gevolg van de afgelasting van (het restant van) de veldcompetitie, heeft de bond besloten dat alle teams komend jaar in dezelfde klasse zullen spelen als dit seizoen.


Jubileumwijnen: nu ook rosé!

De verjaardag van Pernix komt nu echt heel dicht bij. Dat hebben jullie allemaal ook bij de prachtige PO nr 4 kunnen lezen. 11 mei is het feest!
Daarom willen we iedereen de kans geven deze Pernix verjaardag met Pernix Jubileum wijn te vieren. Naast de bekende rode en witte wijn van Estaciones, heeft de wijn-commissie nu ook een overheerlijke rosé geselecteerd! Kortom, grijp je kans en bestel je wijn door te mailen naar jubileum@pernix.nl.

Alle prijzen zijn gelijk gebleven, dus € 7,- per fles en € 40,- voor een doosje van zes (combineren is toegestaan!) Als je je bestelling voor 1 mei doet, gaan wij zorgen dat de wijn op tijd bij je thuis wordt afgeleverd. Proost op 100 jaar Pernix!

De Jubileumcommissie

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg