IJM

Nieuwsbericht 03-05-2021

Nieuwsbericht 03-05-2021

Beste Pernixers,

Hierbij een nieuwe nieuwsbrief, met veel aandacht voor het 100-jarig bestaan van onze club, volgende week op 11 mei!


Jubileumviering 11 mei
 
Volgende week dinsdag is het dan eindelijk écht zo ver, Pernix bestaat 100 jaar. En zoals jullie in de laatste jubileum P.O., eerdere nieuwsbrieven, de website en social media hebben kunnen lezen, gaan we dit op de dag zelf – 11 mei – vieren. Via een livestream, zodat iedereen dit thuis vanaf de bank kan meevieren.
 
Het programma op dinsdag 11 mei ziet er als volgt uit:
17.45 – 18.10     Spel bij Pernix voor Pernixjeugd uit de D, E en F.
18.10 – 18.20     Officiële gedeelte met o.a. het hijsen van de nieuwe jubileumvlag
18.20 – 18.30     Zingen van het nieuwe Pernix-Jubileumlied
18.30 – 18.45     Rad van Fortuin voor de kinderen die op het veld aanwezig zijn
18.45 – 19.00     Loterij voor alle Pernixers en iedereen die één of meer loten heeft
19.00 uur           Eventuele uitloop van het digitaal lootjes trekken voor de rest van de prijzen
 
Dus zit jij in de D, E of F? Zorg dat je erbij bent op het Pernixveld en meld je aan door te mailen naar jubileum@pernix.nl
 
Wil je tijdens de loterij kans maken op mooie prijzen, bestel dan extra loten. Mail hiervoor het aantal loten dat je wilt naar jubileum@pernix.nl. Koop 1 lot voor slechts 2 euro of zelfs 6 loten voor €10,-. Extra loten kopen kan tot en met zaterdag 8 mei.
 
Omdat Pernix 100 jaar bestaat, hebben we ook 100 prijzen!!!! De prijzen bestaan vooral uit een deel van de nieuwe jubileum merchandise. Namelijk Pernix 100 jaar badhanddoeken, paraplu’s, sjaaltjes, minishirtjes voor in de auto of op je raam, petjes en Pernix sleutelhangers.
Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Bouw en Timmerbedrijf Niels Middelkoop; Enbysis van Arjan Heijl; Partycentrum de Zijl en Natuurlijk Zonwering Lommers van Aram Lommers. Ook zijn er een paar prijzen specifiek aangeboden door onze sponsors, zoals een bon van Partycentrum de Zijl voor 2 menu’s + 2 drankjes, een stapel rubiks kubussen van Visma|PlusPort via Arjan van Duivenboden en wijn van Le Gueux.
 
Vier jij de Pernix-verjaardag gezellig op afstand mee? Ga naar https://pernix.nl/evenement/pernix-100-jaar-live-stream/, klik op de YouTube-link en volg de live stream op 11 mei vanaf 17.45.
 
Wij hebben er zin in!
 
De Jubileumcommissie
 


 
Van de Ledenadministratie: wat doe je volgend seizoen?

Wij willen natuurlijk met zo veel mogelijk leden ons 100 jarig jubileum vieren, maar mocht je vanaf volgend seizoen willen stoppen met korfballen bij Pernix, denk er dan aan dat je je lidmaatschap op tijd opzegt.

LET OP: OPZEGGEN MOET ALTIJD BIJ DE LEDENADMININSTRATIE via ledenadministratie@pernix.nl
Doe dit voor 30 juni. Opzeggen na 30 juni heeft financiële consequenties, want in dat geval moet Pernix in elk geval de bondscontributie afdragen!
Heb je nog vragen over je lidmaatschap kijk dan op de Pernixsite


VERVANGEN PASFOTO**
Je digitale spelerskaart moet voorzien zijn van een recente (pas)foto. Met name voor de jeugd geldt, dat elke 2 jaar de foto vervangen moet worden.
Een recente pasfoto (een duidelijke selfie waar alleen je gezicht op staat is ook toegestaan) kun je – liefst als jpg bestand – mailen naar: ledenadministratie@pernix.nl
Leden ouder dan 16 jaar kunnen ook zelf via de Sportlink-app gegevens wijzigen en/of een foto invoeren/vervangen.
 
**Let op: foto’s invoeren/vervangen kan alleen vanaf 1 juli tót de start van de competitie!
Zit er bij de start van de competitie geen foto op je digitale spelerskaart, dan volgt er een boete van de Korfbalbond die voor eigen rekening is.
 


Nieuwe shirtsponsor stelt zich voor: Praktijk kinderfysio- en ergotherapie Leidseweg

Regelmatig stelt een sponsor die op onze nieuwe wedstrijdshirts komt zich in de nieuwsbrief voor. Dit keer: Praktijk kinderfysio- en ergotherapie Leidseweg.

Kinderen kunnen met verschillende vragen bij de kinderfysiotherapeut terecht komen, bijvoorbeeld baby’s met een voorkeurshouding of een vertraagde motorische ontwikkeling.
Bij schoolkinderen behandelen we schrijfproblemen, niet goed meekomen bij gym of sport,  moeite met het verwerken van of reageren op prikkels en concentratie. Oudere kinderen kunnen bijvoorbeeld tobben met chronische vermoeidheids- of pijnklachten en sportblessures.

Juist die sportblessures zijn in relatie tot het korfbal van belang. Kinderen met sportblessures moeten niet hetzelfde behandeld worden als volwassenen. Wij, als kinderfysiotherapeuten, zijn gespecialiseerd om de behandeling van kinderen en jongeren te behandelen. Hierbij worden de aspecten van het lichaam in ontwikkeling (groei, hormonen, bewegingspatronen) meegenomen. De kinderfysiotherapeut is ook op zoek naar de reden waarom een kind (van pukkies tot a-junioren) een blessure oploopt om zo ook zich steeds herhalende blessures te voorkomen.

Het team van Praktijk kinderfysio- en ergotherapie Leidseweg

Overig nieuws

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3.  Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor

Staf A1 seizoen 24/25

Verheugd kunnen wij meedelen dat vanaf komend seizoen de A1 begeleid zal worden door Wilko Heijl en Seth Karstens met ondersteuning van Nicky van Rosmalen.Met

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.