Houweling

Gerben Donker nieuwe trainer/coach Pernix 2

De TC is blij om bekend te kunnen maken dat er een nieuwe trainer/coach voor Pernix 2 is gevonden in de persoon van Gerben Donker. Al snel werd duidelijk dat hij met zijn enthousiasme en ervaring voor ons de juiste man zou zijn om aan de slag te gaan met een jong en talentvol Pernix 2. Hij zal op beide trainingsavonden aanwezig zijn en uiteraard op zaterdagen de coaching verzorgen. Gerben is afkomstig van KIOS (Nieuw-Vennep) en stelt zichzelf hieronder kort voor:

He hallo,
Gerben Donker, trotse vader van 3 kinderen en getrouwd met Jeanet. Inmiddels al een tijdje gymleraar in het basisonderwijs in Badhoevedorp. Zelf altijd gespeeld in Nieuw Vennep bij KIOS en daar trainen gegegeven. Enkele jaren geleden trainer/coach geworden bij TOP A1 en vervolgens overgestapt naar de senioren van ROHDA 2 in de reserve Hoofdklasse; het laatste jaar ROHDA 1 in de Hoofdklasse.
Afgelopen corona jaar tot de conclusie gekomen dat ik echt wel weer bij een grotere vereniging zou willen trainen en coachen en daar kwam Pernix.
Ik heb veel zin om met Joost en Rick deze uitdaging aan te gaan en heel gaaf om al voor de vakantie aan de slag te gaan met de groep.

Ik hoop snel weer veel mensen op het terras van Pernix te zien. Want ik hou wel van het verenigingsleven.

Met de aanstelling van Gerben Donker als trainer/coach van Pernix 2 is de trainersstaf van de selectie voor het seizoen 2021/2022 rond. Wij wensen Gerben een hele mooie, succesvolle en gezellige periode toe bij Pernix!

TC Pernix

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie: