IJM

3 juni – Pernix krantenknipsels

3 juni – Pernix krantenknipsels

“Eeuwtje het Leeuwtje” doet een greep uit 100 jaar krantenartikelen met trefwoord “Pernix”

NLC 03-06-1952

03-06-1952 UIT HET FOTOBOEK VAN IET VAN ZWIETEN – VAN DE MEY; CKB BONDSDAG FINALISTEN PERNIX EN VES. VOOR PERNIX ACHTERSTE RIJ VLNR: WIM VAN ZWIETEN, GERARD BOTER, NIEK VAN DER MEIJ, NIEK FAVIER, BOB DE DIE; HENK VAN DER VEGTE MIDDEN; ONDER JOKE WYRDEMAN, SCHUIN DAARACHTER RIA SMID, DAARVOOR JET DE NEEF, COBY VAN DALSEN, JANNIE SMID EN MIEKE DE DIE.

LD 03-06-1952

NLC 03-06-1957

LD 03-06-1957
03-06-2002 UIT DE FOTOARCHIEVEN VAN WILKO HEIJL. PERNIX 1 KAMPIOEN. VLNR ACHTERSTE RIJ; JOHAN BURGMEIJER, PERRY VENEMA, ROOS HENGEVELD, INGE TREUR, SAAR KARSTENS, ELIZE BLANKERT, IRENE V.D. BURG; VOORSTE RIJ: FRANS TREUR, HUIG SCHOONDERWOERD, EWOUD VAN DER KOOIJ, CHRISTIAN LINDHOUT EN MARK PIKET.
LD 03-06-2002

Overige video's

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.