IJM

Nieuwsbrief 7 juli 2021

Nieuwsbrief 7 juli 2021

Beste Pernixers,  Hierbij de nieuwe bomvolle nieuwsbrief.
 
Met vriendelijke groet,
Tessa de Wekker, secretaris
 

Algemene ledenvergadering

Zoals eerder aangekondigd is de voorjaars ALV op donderdag 17 juni. Vanwege de coronamaatregelen houden we de ALV helaas ook deze keer online. Wie wil deelnemen, kan zich aanmelden door een mail naar secretariaat@pernix.nl te sturen. Je ontvangt dan voor de vergadering een link. Wie de vergadering niet kan of wil bijwonen, maar toch een vraag heeft aan het bestuur, kan deze uiterlijk 15 juni stellen aan het secretariaat. We zullen de vraag dan tijdens de vergadering behandelen.
 
Komende week ontvangen leden en ouders de vergaderstukken, de agenda en de notulen van de vorige najaars ALV van 3 december 2020. De begroting voor komend seizoen is op te vragen door een email te sturen naar penningmeester@pernix.nl.
 
Vanwege de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk begint de ALV om 19.30. We zullen ervoor zorgen dat we ruim voor 21.00 uur klaar zijn.
 

Informatie einde seizoen voor de jeugd

Het einde van het seizoen nadert en wij zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten in de teamopstellingen voor volgend seizoen. Graag laten wij jullie de planning van de laatste weken van het seizoen 2020-2021 weten.
Maandag 7 juni de laatste nieuwe lichting training (net zoals afgelopen maandagen) Maandag 9 juni de laatste training in de huidige teams (huidig trainingsrooster)
Rond 11 juni publicatie van de nieuwe teams seizoen 2021-2022
Woensdag 16 juni/Donderdag 17 juni en Woensdag 23 juni/donderdag 24 juni wordt er getraind in de nieuwe teams onder leiding van de huidige trainers.
Het trainingsschema wat hier bij hoort wordt gelijktijdig met de teams gepubliceerd.
Na 23 of 24 juni zit het seizoen 2020-2021 erop!

Wij hopen enorm dat we na de zomer weer vol enthousiasme iedereen op het veld te mogen ontvangen.
Groeten, de JTC
 

Save the date voor deze jubileumactiviteiten!

Nu we onze 100ste verjaardag officieel hebben gevierd, staat het komende jaar in het teken van de viering van ons eeuwfeest. Voor de komende tijd staan de volgende 3 activiteiten op het programma (mits de coronamaatregelen het toelaten). Noteer ze alvast in de je agenda. Meer informatie volgt.
 
26 juni of 3 juli
Jubileum schutterstoernooi
 
10 juli
Fietspuzzeltocht
 
11 september
Openingsfeest nieuwe seizoen
 

Jubileum wijn

Beste wijnliefhebber,
Het is alweer een maand geleden en met de vakanties en het mooiere zomer weer op komst, bieden we jullie de kans jullie wijnvoorraad op peil te brengen. Daarom openen we weer de mogelijkheid om de Pernix Jubileum wijn te bestellen. Naast de bekende rode en witte wijn van Estaciones, is de vorige keer ook een overheerlijke rosé gepresenteerd! Deze is bij de afnemers zeer smakelijk ontvangen. Kortom, grijp je kans en bestel je wijn door te mailen naar jubileum@pernix.nl.
Alle prijzen zijn gelijk gebleven, dus € 7,- per fles en € 40,- voor een doosje van zes (combineren is toegestaan!) Per fles gaat 2 euro naar Pernix! Als je je bestelling voor 12 juni doet, gaan wij zorgen dat de wijn weer bij je thuis wordt afgeleverd. Proost op 100 jaar Pernix en een mooie zomer!

De Jubileumcommissie
 

Sponsor stelt zich voor: Houweling interieur
 

Beste Pernixleden,

Wellicht zijn we al een beetje bekend bij jullie, toch willen we ons nu voorstellen als de nieuwe Hoofdsponsor Senioren van Pernix! Al vele jaren sponsoren wij Pernix met veel (club)liefde en plezier.
 
Met 3 meubelwinkels in de Randstad waarvan één op WOOON Leiderdorp en het hoofdkantoor in Leiden tonen we de consument een eigen blik op wonen. In 2017 heb ik samen met mijn broer Sander het familiebedrijf van onze ouders overgenomen. Het klassiek heeft plaats gemaakt voor een eigentijds moderne collectie die je op eigen wijze kan samenstellen. Dus ben je op zoek naar meubels of inspiratie, bezoek onze winkel(s) of neem een kijkje op onze website.
 
Groet, Michel Houweling
 

Steun Pernix, koop loten voor de Nationale Sportloterij
 
Door corona staan sportverenigingen onder druk. Kantines zijn al maanden dicht, sponsors hebben het zwaar en dat merken veel sportverenigingen in de portemonnee. Ook Pernix ondervindt de gevolgen van de coronacrisis. Om sportverenigingen te helpen, is een nieuw initiatief gestart: de Nationale Sport Loterij.
 
Inmiddels doen al meer dan 400 sportclubs mee aan dit initiatief. Ook Pernix. Loten kosten 10 euro, waarvan 7 euro naar de vereniging naar keuze gaat. Wil je Pernix ook helpen en tegelijk kans maken op mooie prijzen? Koop dan een lot. Hier vind je de link die je automatisch naar de Pernix-bestelsite brengt. De trekking is op 24 augustus.
 
Leuk om te vertellen is dat we de opbrengst van de Nationale Sport Loterij willen gebruiken als bijdrage voor de renovatie, verbetering en verduurzaming van onze keuken en clubhuis!
 
Meer informatie over de Nationale Sport Loterij vind je hier.
 
 
Gerben Donker nieuwe trainer/coach Pernix 2
 
De TC is blij om bekend te kunnen maken dat er een nieuwe trainer/coach voor Pernix 2 is gevonden in de persoon van Gerben Donker. Al snel werd duidelijk dat hij met zijn enthousiasme en ervaring voor ons de juiste man zou zijn om aan de slag te gaan met een jong en talentvol Pernix 2. Hij zal op beide trainingsavonden aanwezig zijn en uiteraard op zaterdagen de coaching verzorgen. Gerben is afkomstig van KIOS (Nieuw-Vennep) en stelt zichzelf hieronder kort voor:
 
He hallo,
Gerben Donker, trotse vader van 3 kinderen en getrouwd met Jeanet. Inmiddels al een tijdje gymleraar in het basisonderwijs in Badhoevedorp. Zelf altijd gespeeld in Nieuw Vennep bij KIOS en daar training gegeven. Enkele jaren geleden trainer/coach geworden bij TOP A1 en vervolgens overgestapt naar de senioren van ROHDA 2 in de reserve hoofdklasse; het laatste jaar ROHDA 1 in de hoofdklasse.
 
Afgelopen corona jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik echt wel weer bij een grotere vereniging zou willen trainen en coachen en daar kwam Pernix. Ik heb veel zin om met Joost en Rick deze uitdaging aan te gaan en vind het heel gaaf om al voor de vakantie aan de slag te gaan met de groep.
 
Ik hoop snel weer veel mensen op het terras van Pernix te zien. Want ik hou wel van het verenigingsleven.
 
Met de aanstelling van Gerben Donker als trainer/coach van Pernix 2 is de trainersstaf van de selectie voor het seizoen 2021/2022 rond. Wij wensen Gerben een hele mooie, succesvolle en gezellige periode toe bij Pernix!
 
TC Pernix
 

Van de Ledenadministratie: wat doe je volgend seizoen?

Wij willen natuurlijk met zo veel mogelijk leden ons 100 jarig jubileum vieren, maar mocht je vanaf volgend seizoen willen stoppen met korfballen bij Pernix, denk er dan aan dat je je lidmaatschap op tijd opzegt.

LET OP: OPZEGGEN MOET ALTIJD BIJ DE LEDENADMININSTRATIE via ledenadministratie@pernix.nl
Doe dit voor 30 juni. Opzeggen na 30 juni heeft financiële consequenties, want in dat geval moet Pernix in elk geval de bondscontributie afdragen!
Heb je nog vragen over je lidmaatschap kijk dan op de Pernixsite


VERVANGEN PASFOTO**
Je digitale spelerskaart moet voorzien zijn van een recente (pas)foto. Met name voor de jeugd geldt, dat elke 2 jaar de foto vervangen moet worden.
Een recente pasfoto (een duidelijke selfie waar alleen je gezicht op staat is ook toegestaan) kun je – liefst als jpg bestand – mailen naar: ledenadministratie@pernix.nl
Leden ouder dan 16 jaar kunnen ook zelf via de Sportlink-app gegevens wijzigen en/of een foto invoeren/vervangen.
 
**Let op: foto’s invoeren/vervangen kan alleen vanaf 1 juli tót de start van de competitie!
Zit er bij de start van de competitie geen foto op je digitale spelerskaart, dan volgt er een boete van de Korfbalbond die voor eigen rekening is.  

Overig nieuws

Trainer/coach(es) Pernix 3 gezocht!

De TC is hard op zoek naar een enthousiaste trainer/coach (evt een duo) voor Pernix 3.  Brenda Venema heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor

Staf A1 seizoen 24/25

Verheugd kunnen wij meedelen dat vanaf komend seizoen de A1 begeleid zal worden door Wilko Heijl en Seth Karstens met ondersteuning van Nicky van Rosmalen.Met

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.