IJM

Nieuwsbrief 15 juli 2020

Nieuwsbrief 15 juli 2020

Hierbij de laatste nieuwsbrief van seizoen 2020-2021. Opnieuw een bewogen seizoen, vanwege corona. We willen iedereen die zich voor onze club op welke manier dan ook heeft ingezet het afgelopen seizoen ontzettend bedanken. Pernix maken we samen. Altijd al, maar in dit bijzondere bijna wedstrijdloze seizoen hebben veel leden zich extra ingezet om dat gemis aan competitie en verenigingsleven een klein beetje goed te maken met verschillende (online) activiteiten. We hopen dat iedereen daardoor toch heeft kunnen genieten van het Pernix-leven, ook al was dat heel anders dan normaal.
 
We wensen iedereen een fijne zomervakantie en hopen iedereen daarna weer gezond en wel terug te zien op het veld.
 
Het bestuur.
 
 
Contributie nieuwe seizoen
 
Tijdens de (online) ALV van 17 juni is het contributievoorstel voor komend seizoen aangenomen. De contributies blijven gelijk aan het afgelopen seizoen. Omdat we vanwege corona het afgelopen seizoen helaas niet alles hebben kunnen bieden wat Pernix normaal biedt, wil het bestuur leden het komende seizoen tegemoet komen. Daarom krijgen leden die dit jaar lid waren komend seizoen de optie op een korting van tien procent op hun contributie. Als leden besluiten geen gebruik te maken van de korting, dan gaat dat bedrag naar een aparte pot voor de renovatie van de keuken en de kantine, die de komende jaren in de planning staat.
 
 
Vacature Wedstrijdsecretariaat D en E 
 
Petra van den Brom heeft enkele jaren het wedstrijdsecretariaat van de D en E teams op haar genomen. Nu haar kinderen niet meer in de D en E zitten, wil ze graag deze taak overdragen aan iemand anders. Daarom zoeken wij een nieuw wedstrijdsecretariaat voor de D en E!
 
Het wedstrijdsecretariaat regelt dat alle teams met voldoende spelers voor de wedstrijd zijn op de zaterdag. Het gaat om afmeldingen ontvangen en verwerken, en inval regelen. Dit alles gebeurt altijd in samenspraak met trainers van de teams. De JeugdTC kan ook meedenken met wat logische invallers zijn voor elk team.
 
Taken van wedstrijdsecretariaat 

  • Afmeldingen van kinderen ontvangen via trainers of ouders (dit betekent dat je telefonisch bereikbaar bent, uiteraard niet 24/7, maar het is belangrijk dat je het niet erg vindt om met regelmaat gebeld te worden)
  • Wanneer een team tekort komt aan spelers, inval regelen in overleg met de trainers
  • Communicatie over de afmeldingen en inval delen met de trainers van de D en E teams 

Wil je meer weten of wil je je hiervoor beschikbaar stellen, mail naar secretariaat@pernix.nl of jc@pernix.nl of neem contact op met Perla Breedveld.
 
 
Save the date: Openingsfeest 11 september
 
Op zaterdag 11 september staat het jubileumopeningsfeest voor het 101ste Pernix-seizoen gepland. We hopen er een mooi feest van te maken, maar zijn uiteraard afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen. Zet de datum alvast in de agenda, tzt zal de jubileumcommissie met meer informatie komen over de invulling van de dag.

 
Nienke Weijermars bondsraadslid
 
Nienke Weijermars is vorige maand verkozen tot bondsraadslid voor de afdeling Hollands Midden van het KNKV. Nienke heeft de steun van het grootste deel van de clubs in onze regio gekregen. Dat is mooi nieuws. Pernix heeft de kandidatuur van Nienke nadrukkelijk gesteund. Zij staat volop in het verenigingsleven en is een uitstekende kandidaat om met name de jeugd en jongeren binnen het KNKV te vertegenwoordigen. Als bestuur zijn we er heel trots op dat Nienke zich kandidaat heeft gesteld en daarna ook nog eens verkozen is. Nienke, van harte gefeliciteerd en heel veel succes!
 
Wat doet de bondsraad:
De bondsraad bestaat uit 24 gekozen personen – één lid per regio – die de brug vormen tussen de belangen van de verenigingen en de strategische koers van het KNKV. Bondsraadsleden zijn ambassadeurs van de korfbalsport. Zij denken en werken mee aan de ontwikkeling en toekomst van korfbal.

De bondsraad heeft een toezichthoudende rol op de KNKV-directie en het bondsbestuur, stemt gezamenlijk in met het strategisch jaarplan en heeft een controlerende taak op het resultaat. De bondsraadsleden acteren op hoofdlijnen. De rol van bondsraadslid is veelzijdig en biedt naast formele toezichthoudende taken ook ruimte voor informele betrokkenheid.

De bondsraad heeft hiermee een belangrijke rol om mee te kijken bij de ontwikkelingen binnen het korfbal en zorgt ervoor dat het bondsbestuur opereert op basis van heldere, door de leden gedragen, beleidskeuzes. Dit krijgt gestalte in de jaarlijkse strategische cyclus, waarbij de bondsraad verantwoordelijk is voor:

  • goedkeuring van het strategisch plan
  • toezicht op de jaarlijkse doelrealisatie
  • toezicht op het jaarverslag met de jaarrekening

Sponsorclicks


Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Pernix, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Pernix ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Pernix.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Pernix ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Pernix. Voor jou een kleine moeite, voor Pernix zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanPernix. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Pernix hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Pernix weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Pernix is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Pernix dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Overig nieuws

ouder-kind schutterstoernooi

voor de kinderen van de F t/m D is dit jaarlijkse toernooi het moment om je ouders, grootouders of andere familie (weer) mee te nemen

Nieuwsbrief 20 mei 2024

Vacature bestuurslid facilitair Na 12 jaar in de barcommissie en 5 jaar als voorzitter van deze commissie gaat Iris stoppen met deze functie. Daarom zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.