IJM

1971 Pernix jubileum toernooi

1971 Pernix jubileum toernooi

Mei 1971. Pernix bestaat 50 jaar en viert dit gouden jubileum o.a. met een toernooi in de Leidse Hout.

Mei 1971. Pernix bestaat 50 jaar en viert dit gouden jubileum o.a. met een toernooi in de Leidse Hout. Sfeerreportage van het jubileum toernooi met o.a. beelden van Pernix tegen MIK, KNS, Ons Eiland en de finale tegen Vicus Oriëntis. De filmopnames zijn gemaakt door Gé van Zwieten Fzn.

Overige video's

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.