Share on facebook

Trainer/Coach Pernix A1 gezocht

De TC is met spoed op zoek naar een trainer/coach voor onze meest talentvolle juniorengroep: de A1. Na het doorstromen van een aantal oudere junioren naar de senioren is de tijd gekomen om te bouwen aan een nieuw talententeam! Er wordt 2x per week getraind van 19.00-20.15, maandag gezamenlijk met de A2 en woensdag apart. De A1 speelt zowel op het veld als in de zaal in de eerste klasse. De thuis- en uitwedstrijden zijn gekoppeld aan s1 en s2. Wie gaat de uitdaging aan om met deze leuke groep een heel mooi seizoen tegemoet te gaan? Mag uiteraard ook een trainersduo zijn! Voor nadere informatie kun je je wenden tot 1 van de leden van de TC.

TC Pernix

Overig nieuws

Pernix Nieuwsbrief 15 januari

Pernix Nieuwsbrief 15 januari In deze nieuwsbrief:– Trainingsrooster– Verkoop oude korven en fitnessmateriaal TrainingsroosterIn de persconferentie van 14 januari hebben we te horen gekregen dat we

Jeugdtrainingen komende periode

Om het nieuwe jaar meteen sportief te beginnen zal er de komende tijd buiten getraind gaan worden! Vandaag is bekend geworden dat er vanaf 11