IJM

Trainer/Coach Pernix A1 gezocht

Trainer/Coach Pernix A1 gezocht

De TC is met spoed op zoek naar een trainer/coach voor onze meest talentvolle juniorengroep: de A1. Na het doorstromen van een aantal oudere junioren naar de senioren is de tijd gekomen om te bouwen aan een nieuw talententeam! Er wordt 2x per week getraind van 19.00-20.15, maandag gezamenlijk met de A2 en woensdag apart. De A1 speelt zowel op het veld als in de zaal in de eerste klasse. De thuis- en uitwedstrijden zijn gekoppeld aan s1 en s2. Wie gaat de uitdaging aan om met deze leuke groep een heel mooi seizoen tegemoet te gaan? Mag uiteraard ook een trainersduo zijn! Voor nadere informatie kun je je wenden tot 1 van de leden van de TC.

TC Pernix

Overig nieuws

Overlijdensbericht

Oud Pernix lid Martine Brandt is overleden. Wij wensen de familie en alle overige dierbaren van Martine veel sterkte.

Nieuwsbrief 24 maart

Nieuwsbrief 24 maart In deze nieuwsbrief: Voortgang vacature voorzitter We hebben mooi nieuws te melden. Het bestuur gaat op de Algemene ledenvergadering van dit seizoen

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.