IJM

Nieuwsbrief 7 september 2021

Nieuwsbrief 7 september 2021

Beste Pernix-ers,

In deze nieuwsbrief:

 • Nieuwe shirts
 • Oude shirts
 • Nieuwe kledinglijn
 • Gevonden voorwerpen
 • JUBILEUM SEIZOEN OPENING 11 SEPTEMBER A.S.
 • Pernix Jubileumwijn bestellen

Nieuwe shirts

Afgelopen zaterdag heeft het grootste deel van de leden het nieuwe wedstrijdshirt opgehaald. Komende zaterdag is daar de laatste gelegenheid op de club voor (11 september, tussen 10 uur en 12 uur). Als je hem dan nog niet opgehaald hebt kun je dat vanaf dinsdag 14 september doen bij MKH Business, onze leverancier.

Let op: de nieuwe shirts zijn om wedstrijden in te spelen. Zorg dat je voor de traingingen een ander shirt hebt. Op die manier houden we de shirts zo lang mogelijk mooi.!

Oude shirts

Oude shirts konden jullie inleveren of overkopen als trainingsshirt voor € 5. Mocht je nog een oud shirt willen kopen kan dat komende zaterdag nog tussen 10 en 12 uur.

Nieuwe kledinglijn/ jubileumlijn

Op onze webshop kan de nieuwe kleding, tassen, jubileumlijn ed. gekocht worden. Klik hier voor de webshop!
Als je van tevoren graag wilt passen dan kan dat komende zaterdag tussen 10 uur en half 5.

Gevonden voorwerpen

Een nieuw seizoen, de kantine open, publiek is weer welkom, dus hoog tijd om alles weer netjes te maken. In de hal liggen enorm veel gevonden voorwerpen, van jassen, schoenen tot aan bidons. 

Tot 11 september heeft iedereen de mogelijkheid om zijn of haar spullen op te halen, dus ben je wat kwijt, kom even kijken of het in de hal ligt! Op 11 september zelf zullen alle spullen uitgestald worden en mag iedereen meenemen wat hij of zij wil. Daarna worden de overgebleven spullen weggedaan (afhankelijk van de staat weggegooid of ingeleverd bij een goed doel). 

JUBILEUM SEIZOEN OPENING 11 SEPTEMBER A.S.

We mogen weer! Aanstaande zaterdag staan de eerste echte competitiewedstrijden op het programma. En aan deze openingsdag willen we – met inachtneming van de huidige coronamaatregelen – toch heel graag een feestelijk tintje geven. Het programma is als volgt:

 • Ochtend: Teamontbijt voor de jeugd (geef je team op bij je trainer voor donderdag 9 september!) en heerlijke stukken taart te koop voor de ouders bij een kop koffie (tussen 8:30 en 10:30 uur, je hoort nog hoe laat je team is ingedeeld).
 • Hele dag: Springkussen voor de jeugd tot 12 jaar.
 • Rond 13.30 uur: Officiële uitreiking van de Koninklijke erepenning door de Burgemeester van Leiden in aanwezigheid van de directie en voorzitter van het KNKV! Daarnaast maakt hij ook de winnaar van de Kleurplatenwedstrijd (via deze link kan je evt een extra exemplaar printen) bekend. Lever je kleurplaat in voor zaterdag 12 uur bij Inge of Laura om kans te maken. De winnaar(s) mogen met de bal oplopen als Pernix 1 speelt rond 15.30 uur. Tussendoor is het leuk om te blijven kijken bij Pernix 2 dat rond 14:00 speelt.
 • Na het 1e zal de KVZ prijs (de wisselbeker als waardering voor de Pernix-er die zich de afgelopen jaren verdienstelijk heeft gemaakt voor de club) en het KVZ-tje (de wisselbeker als motivatie voor een opkomende vrijwilliger om vooral door te gaan met het werk dat voor de club wordt verzet)  uitgereikt worden.
 • Vanaf 17.00 uur: ‘100 jaar gestoofd vleesschotel’: schrijf je in voor een tijdslot via clubhuiszaken@pernix.nl. Geef per mail je naam en het aantal schotels door (voorkeur voor een tijdslot kan je aangeven, je hoort waarin je ingedeeld bent). 
  Let op: er zijn 6  tijdsloten. Elk half uur vanaf 17.00 uur t/m 19.30 uur. 15 schotels per tijdslot. Er worden in totaal 90 schotels gemaakt en op = op!

En verder: de hele dag de bekende gezellige Pernix-sfeer in een feestelijk jasje. 


Pernix Jubileumwijn bestellen

Als het goed is, zijn bijna alle Pernixers weer terug van vakantie en staat iedereen klaar in de startblokken. Na zo een lange “zomer” zullen de Jubileum wijntjes ook wel weer op zijn. Tijd dus om nieuwe wijn te bestellen, want het Jubileum jaar gaat nu pas echt beginnen.

De heerlijke rode en frisse witte wijn van het Spaanse huis Estaciones kun je weer bestellen, evenals de fruitige rosé uit Frankrijk van Maison Lavila voor een heerlijke nazomer.

Stuur een e-mail naar jubileum@pernix.nl en bestel de wijn die jij wilt. Prijs in onveranderd € 7 per fles en € 40 per doosje van zes, combineren is toegestaan!

De jubileumcommissie

Met vriendelijke groet,
Pernix

Overig nieuws

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?

Deze keer zetten we vrijwilliger Jenny in het zonnetje! Jenny van der Spek is 53 jaar,getrouwd met George. De kinderen Thirza (16) en Casper (15)

Nieuwsbrief 22 april

In deze nieuwsbrief: Trainers Pernix 2 volgend seizoen De TC is blij om te kunnen mededelen dat Manolis Karamanolis ook volgend seizoen trainer/coach zal zijn

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.