Nieuwsbrief 20 september 2021

Nieuws van het bestuur Broodje shoarma schotel
Zaterdag 25 september vanaf 17.00 BROODJE SHOARMA SCHOTEL!
Geef per mail je naam en het aantal schotels door (voorkeur voor een tijdslot kan je aangeven, je hoort waarin je ingedeeld bent). 
Let op: er zijn 6 tijdsloten. Elk half uur tussen 17.00 uur en 19.30 uur. 15 schotels per tijdslot. Er worden in totaal 90 schotels gemaakt en op = op!
Dus schrijf je in voor een tijdslot via clubhuiszaken@pernix.nl.
 
Taptoe Eeuwig Pernix feest
De Taptoe gaat door! En jouw Pernix gaat zich daar laten zien.
Daar wil je bij zijn, in die oranje stoet wil je meelopen.
Als vereniging gaan we op 2 oktober aan heel Leiden laten zien dat het al 100 jaar een feest is om lid van Pernix te zijn.
Meer over hoe we met elkaar ons best gaan doen de Joppenszprijs binnen te halen lees je binnenkort.
 
Merenwijk 50 jaar
Komende zaterdag staat Pernix op het verjaardagsfeest van de Merenwijk. Hier wordt een training gegeven voor de kleine wijkbewoners. In die leeftijd is het leuk om kids spelenderwijs kennis te laten maken met onze vereniging.
Deel jij de link op facebook ook om mensen enthousiast te maken?  (https://www.facebook.com/PernixKorfbal/posts/5131756926850942)
 
11 tot half 12: pukkies (2-4 jarigen_
12 tot kwart voor 1: kangoeroes (4-6 jarigen)
1 uur tot kwart voor 2: 6-9 jarigen
Adres: Joppepad, basketbalveld
 
Grote club actie
De grote clubactie is weer van start. Onze jeugdleden gaan weer op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen!
Loten zijn ook online te bestellen via onderstaande QR-code op de site. Ieder jeugdlid heeft zijn eigen QR-code en zo is er snel te zien hoeveel loten er verkocht zijn per lid en team.
   

Overig nieuws

Transfernieuws! van PKC naar Pernix

Welkom Jasmijn Ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn Mansvelt                                                                  Lengte: 1.75 Leeftijd: 19 jaar Geboren in: Papendrecht Gezinssamenstelling: Ik ben samen met mijn ouders

Transfernieuws! van TOP(S) naar Pernix

Welkom Jasmijn ik wil jullie voorstellen aan: Naam: Jasmijn van der Hoff Lengte: 172 cm Leeftijd: 21 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Vader, moeder, broertje Werk/studie:

Transferniews! van Tempo naar Pernix

Welkom terug Pim! Naam: Pim Wayenberg Lengte: 1,98 meter Leeftijd : 16 jaar Geboren in : Leiderdorp (21-11-2006) Gezinssamenstelling : Jeroen, Lenette en Willemijn Wayenberg