IJM

Nieuwsbrief 3 november 2021

Nieuwsbrief 3 november 2021

Een korte (extra) nieuwsbrief dit keer. Binnenkort volgt de reguliere.
Groeten, het bestuur.

Nieuwe coronamaatregelen
Zoals gisteren in de persconferentie is aangegeven, heeft het kabinet voorgesteld dat vanaf komende zaterdag een geldige QR code verplicht is voor toegang tot sportvelden en -zalen, voor zowel sporters, begeleiders als toeschouwers (oa ouders) vanaf 18 jaar. Op dit  moment lopen er nog gesprekken tussen sportbonden en de overheid en wordt er in de Tweede Kamer gesproken over deze plannen. Ook binnen de gemeente wordt er gesproken. Wanneer er meer duidelijkheid is, informeren we jullie via de nieuwsbrief, site en informele kanalen.

Grote Club Actie
Ja ja, de laatste loodjes om nog lootjes te verkopen 😊!Deze week kan je nog snel opa/oma, de buurman en die verre kennis loten verkopen … en dan is het tijd om het lotenboekje in te leveren.
Dat kan zaterdag a.s. (6 november) op Pernix tussen 09:30 en 11:00.

Lukt dat niet of wil je eerder je lotenboekje kwijt, dan kan je hem in de brievenbus gooien van De Sitterlaan 131.

Oh ja, helaas is de grabbelton op mysterieuze wijze verdwenen …. Dat gaan we goed maken door alle verkopers te belonen. Dat zal in december uitgedeeld worden op een training.

Leuk om te weten, jullie doen het hartstikke goed!
De stand is EUR 2,340 …. Een erg mooi bedrag!

Eervolle vermelding hier voor de Pernix Selectie, Klusclub en Breedveste die elk een Superlot hebben gekocht, hulde!

Heb jij (@ de lezer) nog geen GCA-loten gekocht, geen nood, dat kan alsnog: https://lot.clubactie.nl/lot/l.c.k.c-pernix/220042
Op de Pernix-site staat ook een link!

Reminder: save the date: ALV op 25 november

Op donderdag 25 november vindt de najaars ALV plaats. Een officiële uitnodiging en de stukken volgen nog, maar hierbij alvast de datum. Hoe we de vergadering organiseren (live en/of online) wordt later bekend.

Overig nieuws

Jeugdtrainers en oefenwedstrijden

Beste Pernixers, Voor komend seizoen hebben we, op een aantal vacatures na, weer een goede trainersbezetting op de jeugdteams. We zijn heel blij met alle

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.