IJM

Pernix nieuwsbrief 1 december 2021

Pernix nieuwsbrief 1 december 2021

Pernix Corona-update

Het KNKV heeft aangegeven dat alle wedstrijden (wedstrijdsport en breedtesport) die tot 17:00 uur gespeeld worden (en dus op tijd klaar zijn) door kunnen gaan zoals gepland. 

  • Voor de wedstrijdsport teams (S1/2/3/4/5, A1, C1 en D1) geldt dat deze wedstrijden gespeeld worden als een oefenwedstrijd en niet meetellen voor de competitie. Er komt daarvoor een nieuw (flexibel) competitieprogramma, hoogstwaarschijnlijk pas vanaf januari. Het moet dan wel mogelijk zijn om te trainen.
  • Voor de breedtesport teams (de overige teams) tellen de uitslagen gewoon voor de competitie. Dit onderscheid is gemaakt omdat de promotie en degradatie in de breedtesport niet wordt bepaald door de eindstand in de poules, daar waar dit voor de wedstrijdsport wel geldt.

 Pernix volgt het KNKV en neemt het besluit over. We zullen alle wedstrijden die gepland staan door laten gaan, tenzij deze niet voor 17:00 uur klaar kunnen zijn. Voor komende zaterdag (4 december) betekent het dat de volgende teams niet zullen spelen: (P1, P2, P3, P4, P5, P6, A2). Alle andere teams zullen dit weekend in principe hun wedstrijd spelen.
We kunnen als vereniging (zonder verdere problemen en uiterlijk op vrijdag) een ploeg terugtrekken voor het spelen van een wedstrijd, mochten we het team niet compleet krijgen.

Omdat wat onderwerpen extra aandacht vragen, hebben we ze hieronder puntsgewijs weergegeven:

  • Als je een keer niet kan/ wil spelen geef dit door bij je trainer en bij het betreffende wedstrijdsecretariaat (F: Liset/ E en D: Karin en Ida/ A, B en C: Trea). Zij kunnen dan kijken of er vervanging mogelijk is.
  • Mocht je je niet prettig voelen bij het spelen van wedstrijden voor de hele komende periode, dan respecteren we dat uiteraard. Laat dat dan alvast weten (bij je trainer en het betreffende wedstrijdsecretariaat) zodat we er rekening mee kunnen houden.
  • Indien je als ouder (liever) niet wilt rijden voor uitwedstrijden geef dat dan aan bij de trainer. Dan kijken we of er voor het team voldoende rijouders over zijn. Zo niet, zullen we het team afmelden voor uitwedstrijden.
  • Op het moment dat de tegenstander besluit een wedstrijd niet te willen spelen, laten we dit weten via je trainer.
  • Voor de scheidsrechters blijft gelden: als je niet kan, zorg je zelf voor vervanging. 

We hebben van veel ouders het verzoek gekregen of we trainingen eerder op de middag kunnen geven. We hebben hier onderzoek naar gedaan, maar hebben hiervoor helaas onvoldoende faciliteiten (zalen en mensen). Dank voor het meedenken.
 
Mocht de overheid na overleg met de 2e kamer andere of aanvullende besluiten nemen, dan komen we uiteraard weer bij jullie terug.
 
Om fit te blijven, blijf vooral lekker zelf sporten in plaats van je trainingen bij Pernix.
We hopen dat we snel weer gezamenlijk meer kunnen sporten!

Overig nieuws

Vacature Bestuurslid Jeugdzaken

Vacature bestuurslid Jeugdzaken Veel jeugd maakt een vereniging levendig en toekomstbestendig! Hoe zorgen we dat onze jeugd groeit zowel in aantallen, plezier en in niveau? Heb

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.