IJM

Pernix Nieuwsbrief 17 december

Pernix Nieuwsbrief 17 december

In deze nieuwsbrief:
– December acties
– Onze nieuwe hoofdsponsor jeugd
– Korfbal verrassingsdag
– Sponsorkliks
– Nieuwjaarswens

December acties

Oliebollen

Na een succesvolle verkoop van vorig jaar, is het dit jaar weer mogelijk om oliebollen te bestellen bij Pernix! De opbrengst van al deze oliebollen gaat volledig naar de vereniging. De opties zijn oliebollen met én zonder krenten. Bestel jouw oliebollen voor 27 december via oliebollen@pernix.nl. Wij delen de bestellingen hierna in tijdsloten in om op te kunnen komen halen.
Ook de enige echte Pernix kinderbubbels zijn weer te koop voor maar € 7,50! We hebben er weer zin in. Hopelijk tot de 31ste!

Groetjes,

De oliebollenbakkers

Bubbels

Bestel de Pernix Jubileum Bubbels via jubileum@pernix.nl € 10 per fles en € 55 voor een doosje van 6!

Onze nieuwe hoofdsponsor jeugd

International Justice Mission (IJM) is een wereldwijde organisatie die ervoor zorgt dat slavernij op veel plekken niet meer mogelijk is. Nu vraag je je misschien af, waarom staat er een goed doel op de shirts van de jeugd? 
W.K. Heyl heeft ervoor gekozen IJM op de shirts te laten zetten. Hiermee willen zij meer aandacht voor de organisatie en helpen ze mee aan het proces.
Kijk voor meer informatie op de website.

Korfbal Verrassingsdag
Op woensdag 5 januari wordt er een korfbal verrassingsdag georganiseerd voor de jeugd in de Zijl. Klik hier voor meer informatie over deze dag. 

Sponsorkliks
Mocht je de komende tijd nog kerstcadeau’tjes online gaan bestellen denk dan aan Sponsorkliks. Via de website van Pernix en het kopje ‘Sponsorkliks’, kan je doorklikken naar vele webwinkels. Als je dan gewoon je bestelling plaatst ontvangt Pernix een commissie. 

Nieuwjaarswens
Namens het bestuur wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een mooi, gezond en sportief 2022.

Groet,
Annemieke van Duivenboden – secretaris
Liset van der Vos – communicatie

Overig nieuws

Nieuw bij Pernix

Naam: Wouter Westgeest Lengte: 183 Leeftijd: 23 Geboren in: Leiden Gezinssamenstelling: Moeder, Vader en broertje samenwonend Werk/studie: Academie voor Lichamelijke Opvoeding, aan het werk als

EN WAT DOE JIJ VOOR JE CLUB?!

Deze keer zetten we vrijwilliger Roderick Eyckenschild (43 jaar) in het zonnetje! Roderick is één van de vertrouwenscontactpersonen bij Pernix. Hoe ben je bij Pernix

Laatste nieuws

Train een keer mee bij Pernix!!

Ben je nieuwsgierig naar de korfbalsport en wil je kennismaken? Kom een (paar) keer gratis meetrainen!!

Commissies

Naast een korfbalvereniging is Pernix ook een vrijwilligers organisatie. We zoeken daarom mensen die meehelpen om activiteiten te ondersteunen. Alle hulp is daarbij welkom, daar het motto bij vrijwilligerswerk nog altijd “vele handen maken licht werk” is.