Fenna Richel in voorselectie O19

Mooi nieuws van de talentvolle Pernix jeugd!
Fenna Richel is doorgedrongen tot de voorselectie van Oranje onder 19. Tijdens het Pre-Challenge-toernooi deze week (bij PKC in Papendrecht) speelde Fenna samen met Lola Schallenberg (beiden Pernix 2) verdienstelijk mee. Voor Fenna leidde dit dus tot een uitverkiezing, zij mag zich nu tijdens een aantal trainingen in Zeist bewijzen.

Direct na afloop van de Korfbal Challenge in Rotterdam, op vrijdag 30 december 2022, maken bondscoaches Leon Simons en Dennis Doves de definitieve selectie voor Oranje O19 bekend. Dit nationale jeugdteam gaat zich voorbereiden op de IKF O19 Korfball World Cup 2023 in Gent (Belgie).

Ook de jongere talenten van Pernix (geboortejaren 2008 en 2009) hebben zich laten zien! Sem Bekker, Jesse Deurman, Bastiaan Heyl, Lotte Terwiel (allen B1) en Joost van der Kooij (C1) mochten met Rijnland O15 meedoen aan het Pre-Challenge-toernooi voor O15. In de zaal van DeetosSnel in Dordrecht eindigden zij op een mooie tweede plaats.

Overig nieuws