Inleveren boekjes grote club actie!!

Inleveren boekjes grote club actie!! Hulp gevraagd bij verzamelen en invoeren.

Beste ouders,

Het is zover, wij hebben nog 2 weken de tijd om alle loten die via de papieren boekjes zijn verkocht in te gaan te voeren. De uiterste datum waarop we dit kunnen doen is 20 november. Om die reden willen we de boekjes deze en volgende week inzamelen.

Een aantal teams komen deze week nog op het veld van Pernix. In de kantine staat vanaf vandaag maandag 7 november een doos klaar op de bar waar de ingevulde boekjes ingestopt kunnen worden. We willen jullie vragen dit te doen, of aan je kind te vragen dit te doen als ze er deze week komen. Komen ze er niet, kunnen ze het in de eerste week van november bij de 1e of 2e zaaltraining inleveren (zie hieronder in blok wanneer er iemand in de zaal zal komen).

Mocht ook dit niet uitkomen kun je je boekje in de brievenbus stoppen bij Floris (de Sitterlaan 131) of Evelien (Octavialaan 41). Graag ruim voor 20 november!

Maandag 14 november staat Fenna Richel bij de Zijl om 18:00 uur om alle boekjes in ontvangst te nemen van de F en E teams?

Maandag 14 november staat Floris bij Basalt om 19:00 uur de boekjes in ontvangst wil nemen van de D en C teams en om 20:00 uur de boekjes in ontvangst te nemen van de B1 en B2 teams

Woensdag 16 november bij het Broekplein om 19:00 bij Fenna Richel uur de boekjes van de C3 innemen

Met vriendelijke groet,
Namens de GCA commissie

Floris en Evelien.

Overig nieuws